Mezinárodní výstava, Mladá Boleslav

I na této mezinárodní výstavě nás zaujala přítomnost zahraniční rozhodčí a zajímal nás její posudek. Sice jsme si na něj pěkně dlouho počkaly, ale Výborná 1 CAC a třetí místo o CACIBa nás velmi potěšilo.

projít na článek

Mezinárodní výstava INTERDOG Mladá Boleslav

Na tuto výstavu jsme vyrazily, abychom si ozkoušely, co páni rozhodčí budou říkat mé falešné březosti. Petr Buba byl opravdu milý, neboť nám s uznáním dal známku výbornou, ale bylo více než jasné, že v mém stavu se opravdu na místa vyšší nedostaneme.

projít na článek

Národní výstava psů, Mladá Boleslav

Změna rozhodčích nás mile překvapila, neboť znamenala posudek od Slovenského rozhodčího. Opět jsme získaly Výbornou 1, CAC ve třídě pracovní a 3.místo o národního vítěze. Spokojenost.

projít na článek

Kontrolor kvality Mladá Boleslav

Článek Kontrolor kvality Mladá Boleslav se nejdříve objevil na DU-MI.CZ.

projít na článek

Krajská výstava psů, Mladá Boleslav

Poprvé jsme jely vyzkoušet i atmosféru na Krajské výstavě psů do Mladé Boleslavi. Společnost nám dělal Agard z Xaverova s Adélkou a jim i děkujeme za fotečky. Odvezly jsme si krásnou Výbornou 1, Vítěz třídy pracovní, Krajský vítěz.

projít na článek

Česká národní výstava INTERDOG Mladá Boleslav - první titul - V1, CAJC

Tak tato výstava, na kterou jsme se málem nedostaly včas kvůli objížďce, se pro nás stala osudová. Zaparkovaly jsme, vyrazily jsme ke kruhům a než panička stačila vybrat číslo z kruhu, už jí hnaly ostaní do kruhu. Takže to bylo rychle rychle, ale obě ve v

projít na článek