MIČÁNKŮV TÝM OTEVÍRÁ JUNIORSKÝ PROGRAM

Mičánek Motorsport powered by Buggyra bude se dvěma vozy Lamborghini Huracán startovat v zónovém mistrovství FIA CEZ. K prestižnímu šampionátu Lamborghini Super Trofeo Europe si tak přidá ještě jeden stálý program na víc.

projít na článek

Tři tituly juniorský Mistr ČR pro AWC Sokol Židlochovice

Informace o proběhlém MRJ v armwrestlingu, na kterém jsme získali 3 tituly juniorský Mistr ČR.

projít na článek

Juniorský tým Saintéloc získal první vítězství v 24H SÉRII

Tým Buggyra racing ovládl třídu GT4 Juniorský tým Saintéloc si zajistil své první celkové vítězství v 24H SERIES by Hankook po dlouhém boji s šampionem série týmem Herberth Motorsport.

projít na článek

Animační program

Pro koho je animační program? Součástí každého týdeního pobytu u nás je i animační program. Pro hosty nabízíme cvičení jógy a tancování s Danielou, ale i fotbálek a dětský program.

projít na článek

3 zlaté, 9 stříbrných a 7 bronzových pro české Taekwon-Do

25 českých juniorský a veteránských reprezentantů se od 20. do 27. srpna 2018 utkává v konkurenci 600 závodníků z více jak 50 zemí o medaile na letošním mistrovství světa ve sportovním taekwondu ITF které se koná v paláci sportu v běloruském Minsku.

projít na článek

Na Bíteši se očekává souboj týmů

Mimořádně velký počet talentovaných mladých cyklistů se letos připravuje na českou jarní klasiku Velké Bíteš-Brno-Velká Bíteš. Celkem 37 debutantů v kategorii mužů a také juniorský národní tým figuruje ve startovní listině Bíteše.

projít na článek