Animační program

Pro koho je animační program? Součástí každého týdeního pobytu u nás je i animační program. Pro hosty nabízíme cvičení jógy a tancování s Danielou, ale i fotbálek a dětský program. Článek Animační program se nejdříve objevil na Penzion Ekosport.

projít na článek

Vizualizace a animace zpracováno v programu TurboCAD a animační nadstavbě

Programy pro nábytek a interiéry The post Vizualizace a animace zpracováno v programu TurboCAD a animační nadstavbě appeared first on ŠPINAR – software.

projít na článek

Vizualizace a animace interiéru zpracováno v programu TurboCAD a animační nadstavbě

Programy pro nábytek a interiéry The post Vizualizace a animace interiéru zpracováno v programu TurboCAD a animační nadstavbě appeared first on ŠPINAR – software.

projít na článek

2. projekt s 3D tiskem písmena

Pro žáky Základní školy speciální jsme si vytvořili 3D písmena celé abecedy. Jejich cílem je seznámení se s tvarem, procvičení jemné motoriky, možnost obtahování, vyplnění různým drobným materiálem, poznávání hmatem bez využití zraku apod.

projít na článek

NEWS: DJ program „Rhythm into the Night“

DJ program „Rhythm into the Night“ je novinkou MMAP, uváděnou od podzimu 2011. Určena je pro párty a společenské akce. Program obsahuje tematické bloky hudby: 50-th & 60-th, 70-th & 80-th, World classic Pop

projít na článek

Preventivní program ve 3.A

Na 1. stupni naší školy dnes proběhl první z preventivních programů vedené odbornými pracovnicemi Pedagogicko-psychologické poradny z Ústí nad Orlicí. Jedná se o program primární prevence určený pro celé třídy. Ve 3. třídě jsme zvolili program Stonožka za

projít na článek