Vizualizace a animace zpracováno v programu TurboCAD a animační nadstavbě

Programy pro nábytek a interiéry The post Vizualizace a animace zpracováno v programu TurboCAD a animační nadstavbě appeared first on ŠPINAR – software.

projít na článek

Vizualizace a animace interiéru zpracováno v programu TurboCAD a animační nadstavbě

Programy pro nábytek a interiéry The post Vizualizace a animace interiéru zpracováno v programu TurboCAD a animační nadstavbě appeared first on ŠPINAR – software.

projít na článek

Animační program

Pro koho je animační program? Součástí každého týdeního pobytu u nás je i animační program. Pro hosty nabízíme cvičení jógy a tancování s Danielou, ale i fotbálek a dětský program.

projít na článek

Zkušenosti uživatele: Ing. František Moška

Společnost Domint se zabývá zejména projektovou činností a dodávkou interiérů. Software TurboCAD je výborným pomocníkem a prostředkem pro realizaci představ našich klientů.Oceňujeme schopnost TurboCADu práce ve více formátech, což nám umožňuje při vypraco

projít na článek

2. projekt s 3D tiskem písmena

Pro žáky Základní školy speciální jsme si vytvořili 3D písmena celé abecedy. Jejich cílem je seznámení se s tvarem, procvičení jemné motoriky, možnost obtahování, vyplnění různým drobným materiálem, poznávání hmatem bez využití zraku apod.

projít na článek

Programy pro nábytkáře a interiérová studia DAEX TurboCAD

Programy pro nábytkáře a interiérová studia - DAEX - TurboCAD od ŠPINAR - software The post Programy pro nábytkáře a interiérová studia DAEX TurboCAD appeared first on ŠPINAR – software.

projít na článek