Vizualizace a animace interiéru zpracováno v programu TurboCAD a animační nadstavbě

Programy pro nábytek a interiéry The post Vizualizace a animace interiéru zpracováno v programu TurboCAD a animační nadstavbě appeared first on ŠPINAR – software.

projít na článek

Vizualizace a animace zpracováno v programu TurboCAD a animační nadstavbě

Programy pro nábytek a interiéry The post Vizualizace a animace zpracováno v programu TurboCAD a animační nadstavbě appeared first on ŠPINAR – software.

projít na článek

Zkušenosti uživatele: Ing. František Moška

Společnost Domint se zabývá zejména projektovou činností a dodávkou interiérů. Software TurboCAD je výborným pomocníkem a prostředkem pro realizaci představ našich klientů.Oceňujeme schopnost TurboCADu práce ve více formátech, což nám umožňuje při vypraco

projít na článek

Animační program

Pro koho je animační program? Součástí každého týdeního pobytu u nás je i animační program. Pro hosty nabízíme cvičení jógy a tancování s Danielou, ale i fotbálek a dětský program.

projít na článek

2. projekt s 3D tiskem písmena

Pro žáky Základní školy speciální jsme si vytvořili 3D písmena celé abecedy. Jejich cílem je seznámení se s tvarem, procvičení jemné motoriky, možnost obtahování, vyplnění různým drobným materiálem, poznávání hmatem bez využití zraku apod.

projít na článek

Navrhování a výroba nábytku, interiérů a lodí s využitím programů od ŠPINAR – software

Universální možnosti při kreslení výrobní dokumentace s kvalitní vizualizací Využívání programů v nábytkářských a interiérových firmách je neustálým hledání cesty jak se přizpůsobit náročným individuálním požadavkům našich uživatelů. Zákazníci od náby

projít na článek