Michal Zelenka

Je jedním z pěti českých ambasadorů L´Oréal Professionnel a jedním z prvních členů uměleckého teamu HCF ( Haute Coiffure Francaise ) v ČR se sídlem v Paříži. Účastnil se mnoha seminářu v Česku i v zahraničí, věnuje se focení a připravuje školení pro Ľoréal Professionnel, přednáší na kongresech. Podílel se na přípravě účesů pro Českou Miss a několikrát se stal finalistou v prestižní soutěži o Nejlepšího poradce Kérastase v České a Slovenské republice. Velmi rád vytváří krásné a ženské účesy, jejich probarvování, ale jeho klienty tvoří i muži. Jeho hlavní specialitou a srdeční záležitostí jsou večerní a společenské účesy, které studoval v prestižní akademii Alexandre de Paris v Paříži a sám tyto účesy školí pro ostatní kadeřníky. Podílí se i na asistenci špičkovým světovým kadeřníkům při tvorbě kolekcí a show v Paříži. Jeho motem je: Není nic krásnějšího a více potěšujícího, než žena, která ode mne odchází krásná a s úsměvem na tváři! Článek Michal Zelenka se nejdříve objevil na Ateliér Kotlár.

projít na článek

Krůtí maso z farmy Zelenka

Nová nabídka krůtího masa z farmy Zelenka Židlochovice ve vybraných prodejnách Trefa. Farma Zelenka je specialistou na chov a zpracování krůt. Krůty chová na vlastních farmách a krmivo nakupuje z regionu Jižní Moravy.

projít na článek

Rozhovor s kamarády a rivaly zároveň - JMT Racing tým

Petrové Švihora a Zelenka, kamarádi a fanoušci v jednom balení. Petr Švihora a Petr Zelenka, dva kamarádi, rivalové a teď i jeden tým JMT Racing. Do Mostu se na Carboniacup, pokud situace dovolí, chystá dvojice jezdců a kamarádů s Formulí Campus.1,6ltr.

projít na článek

Petr Zelenka, jezdec s vůní benzínu v krvi

Rodák z Lomu u Mostu od prvních krůčků směřoval do tátovi garáže, pak se vyučil a jak jinak, než automechanikem a v tomto oboru podniká dodnes a jelikož následoval svého otce a ježdění po různých závodech přidal i touhu závodit sám, začal se postupně od z

projít na článek

Petr Zelenka, král dvoulitrů se vrátí na trať v Mostě

Okruhový závodník Petr Zelenka, který v loňském roce zvítězil v kategorii dvoulitrových formulí se vrací po menší pauze na závodní tratě. Rodák z Lomu u Mostu, který má za sebou účasti na různých seriálech s vozy Škoda 130 L, Opel Kadet, Suzuki Swic´ft, č

projít na článek

ELCE PELCE DO PEKELCE

Autoři: Bedřich Zelenka, Erik Zámiš Premiéra: 4. prosinec 1976; Struhařov

projít na článek