Migrace Adama a Evy na vrchol SOČ. Zářezy našich vyslanců v letošním krajském kole prestižního vědeckého klání

V nezvyklých podmínkách dlouhých vláken diskusního fóra se letos odehrávalo krajské kolo Středoškolské odborné činnosti. V babylonu příspěvků se však nakonec zablýskla dvě jména – Karel Bilčík a Aneta Odrihocká (oba z naší 5. E), kteří suverénně ovládli první dvě místa v oboru č. 15, jenž pokrývá tematiku kultury, umění a umělecké tvorby.

projít na článek

Tým hráčů pIšQworek VŽUM se neztratil ani v krajském kole

Ve čtvrtek 29. 11. se pět rozespalých studentů vydalo do Českých Budějovic, aby nakonec získali volňásky na Laser game v krajském kole piškvorek.

projít na článek

Velký úspěch v krajském kole olympiády ve francouzštině

V krajském kole soutěže v jazyce francouzském, které se konalo 25. 3. 2015 ve Středisku turistiky v Ostravě-Porubě, byli naši studenti velmi úspěšní.

projít na článek

Skvělý úspěch našich francouzštinářů v krajském kole konverzační soutěže

Podobně jako v loňském školním roce si studenti, kteří postoupili do krajského kola olympiády ve francouzské konverzaci, i letos odnesli z této soutěže vavříny. Máme dva vítěze: Adama Zonču z 2. E (kategorie A2) a Františka Beštu z 3. A (kategorie B1). Ka

projít na článek

V krajském kole Fyzikální olympiády jsme získali 4. místo

Daniel Ondryáš vybojoval 4. místo v krajském kole Fyzikální olympiády v kategorii C. Daniel tak potvrzuje, že výuka přírodních věd a matematiky je na našem gymnáziu na velmi dobré úrovni. Máme velkou radost z krásného výsledku a Danielovi blahopřejeme.

projít na článek

Vítězství v krajském kole ve francouzštině!

Katka Kučerová, žákyně 4. E, již podruhé za své studium na našem gymnáziu zvítězila v krajském kole Olympiády ve francouzštině, tentokrát v té nejvyšší kategorii (B2). Soutěž proběhla v Ostravě 2. 4. 2019 a Katka zde opět prokázala svůj výjimečný jazykový

projít na článek