Mika Häkkinen dorazí do Prahy

Už po čtyřicáté se fanoušci motoristického sportu dozvědí výsledky ankety Zlatý volant, vybírající nejlepší tuzemské automobilové jezdce uplynulé sezony. Exkluzivním hostem jubilejního Zlatého večera motoristického sportu, který se uskuteční ve čtvrtek 15. prosince od 19:30 hodin v Paláci Žofín na pražském Slovanském ostrově, bude dvojnásobný mistr světa F1 Mika Häkkinen.

projít na článek

Mělnický jezdec Jiří Mika se představuje

Dalším jezdcem, kterého jsme pozvali si trochu popovídat o jeho zážitcích a zkušenostech, je Jiří Mika z Mělníka, kterého přivedl k motorsportu jeho otec.

projít na článek

Potůčková s Mikou jsou mistry ČR

Předposlední prázdninovou sobotu se Pilská nádrž stala nejen místem pro koupání a relax, ale také bojištěm PILMAN triatlonu 2015. Závod, který byl šestým dílem seriálu FORD CZECHMAN TOUR 2015, byl i mistrovství České republiky ve středním triatlonu. Národ

projít na článek

Zájezd na slet do Prahy

Přihlaste se na zájezd na všesokolský slet do Prahy na 6. července! Přihlášky posílejte Vendule Skřivánkové, více informací je v příloze.

projít na článek

Výlet 5. tříd do Prahy

V úterý 25. 10. 2022 se obě páté třídy vypravily na exkurzi do Prahy. V plánu byla návštěva Národního technického muzea a potom procházka po Praze. Jak vše proběhlo a jak se výlet dětem líbil za všechny výstižně popsal žák V. A Jirka Kuchař.  

projít na článek

Nordic Walking aktuální info

 V týdnu od 17.6. se pokusíme obnovit konání následujících lekcí nordic walkingu: - úterý od 10.00 hod pro seniory Prahy 10 - Groebovka + okolí, sraz v parku naproti Nádraží Vršovice - čtvrtek od 15.00 hod pro seniory Prahy 4 - Krčský les, sraz u Rest

projít na článek