Mimořádný bungalov 4+1 s garáží je na míru mladé rodině. Bydlete už do půl roku

Proč se rozhodnout pro bungalov? Představujeme vám moderní dům Iveta s dispozicí 4+1 (s garáží). Prohlédněte si bohatou fotogalerii i jeho prakticky řešený půdorys.

projít na článek

Luxusní bungalov ve skandinávském stylu – beton, sklo a spousta dřeva

Originální atriový bungalov poskytuje soukromí i propojení vnitřního a venkovního prostoru. Podívejte se na půdorys.

projít na článek

Kde načerpat energii do nového roku? Zajeďte si na zimní pobyt do lázní

Určitě se shodneme na tom, že konec roku bývá snad v každé rodině více než hektický. V zaměstnání je nutné dodělat resty a doma na vás čekal další nápor práce, a to příprava na svátky. Nyní jsou již Vánoce zdárně Celý příspěvek

projít na článek

V sedmdesáti se rozhodli pro moderní bydlení. Pochvalují si klid a nízké náklady

Manželé z Ostravy si v důchodu nechali postavit krásnou dřevostavbu z masivních panelů. Rozhodli se pro bungalov. Jak jsou s novým domovem spokojeni a kolik zaplatí za energie?

projít na článek

Rodinné focení v Mladé Boleslavi

Tohle byla jedna velká náhoda. Nějaká maminka mě oslovila na facebooku že by měla zájem o focení rodinky v máku. Článek Rodinné focení v Mladé Boleslavi se nejdříve objevil na Jirka Šnýdr Fotograf.

projít na článek

Vlašimskými atlety roku JIŘÍ ADAMEC a MAJDA ZÍDKOVÁ!

V sobotu jsme uspořádali tradiční rozloučení s atletickou sezónou roku 2023. Vítězství v prestižní anketě ovládl mezi muži JIRKA ADAMEC, který letos skončil na dospělém šampionátu v hale na 7. místě, venku dokonce na místě šestém, ve své věkové kategorii

projít na článek