MINI Cooper S Resolute Edition

Expresivní design, inspirativní potěšení z jízdy, prémiová kvalita a individuální styl: to vše kombinuje 3dveřové MINI s klasickou karoserií navazující na svůj fascinující originál. Nová edice Resolute dodává tomuto spojení ještě intenzivnější podstatu a přitažlivost. Exkluzivní design a prvky výbavy jsou moderní reinterpretací klasických autentických vlastností, které jsou pro 3dveřové MINI typické. Nová edice tohoto modelu je u prodejců k dispozici od března 2022.

projít na článek

Výraznější MINI - speciální edice

Edice Resolute Edition pro MINI 3dveřové, MINI 5dveřové a MINI Cabrio, edice Untold Edition pro MINI Clubman a edice Untamed Edition pro MINI Countryman.

projít na článek

Exkluzivní model MINI Paddy Hopkirk Edition

Speciální model bude dostupný od října 2020 na vybraných trzích jako MINI Cooper S a MINI John Cooper Works s 3- a 5dveřovou karoserií.

projít na článek

John Cooper: edice MINI Anniversary

Jméno John Cooper, od jehož narození dnes uplynulo 98 let, znamená nejen velké úspěchy ve formuli 1, ale také tradičního sportovního ducha značky MINI. Před 60 lety položil John Cooper základy

projít na článek

MINI Cooper S Cabrio: potěšení z jízdy

MINI Cooper S Cabrio, vyznačující se tradičním sportovním stylem, povzbuzující otevřeností a mimořádně extravagantním vzhledem, je nyní, právě včas pro nadcházejíc&

projít na článek

MINI electric collection pro MINI Cooper SE

Nová a exkluzivní výbava pro elektrické potěšení z jízdy: MINI electric collection pro MINI Cooper SE.

projít na článek