Mistrovské tituly pro Karla Lavického a Kateřinu Švíkovou

První ze dvou šampionátů, které se nyní odehrávají v chorvatské Viganji, včera skončil. Velmi dobře obsazeného závodu se zúčastnilo 57 závodníků a mimo české špičky, ať té současné nebo minulé, bylo závodní pole obohaceno o závodníky z Maďarska, Slovinska, Slovenska, a Chorvatska. Mezi nimi bylo i šest olympioniků. V juniorské třídě Techno 293 navíc závodilo 19 mladých českých windsurfařů.

projít na článek

Ve třídě Optimist mistrovské tituly rozdány

Mistrovství České republiky mládeže v pěti lodních třídách – Optimist, Techno 293, ILCA 4, RS Feva a 29er je ve své polovině. V nejpočetnější lodní třídě Optimist jsou už mistrovské tituly rozdány.

projít na článek

Windsurfing: Olympijská regata Karla Lavického

Jediným zástupcem českého jachtingu na olympijských hrách v Tokiu byl Karel Lavický ve windsurfingové třídě RS:X. V olympijské regatě mužů startovalo pouze 25 závodníků.

projít na článek

Jachting: Karel Lavický se kvalifikoval do Tokia

Na Gardě se od 24. do 28. září jelo mistrovství světa ve windsurfingu v olympijské třídě RS:X. Na startu bylo 130 mužů a 106 žen ze všech koutů světa včetně našich tří windsurfařů Karla Lavického, Jan Slívové a Kateřiny Švíkové.

projít na článek

Triatlet Čelůstka chce obhájit mistrovské tituly

Teprve nedávno se český triatlonový reprezentant Jan Čelůstka přidal k tréninkovému kempu kouče Jana Řehuly ve španělském Benidormu. Má za sebou pár týdnů se Slováky na Kanárských ostrovech, oblékl dres brněnského Ekol Team a hlásí rostoucí formu. V Čechá

projít na článek

Tři naši surfaři dnes začínají bojovat o olympiádu

Dnes na Gardě začíná mistrovství světa ve windsurfingu v olympijské třídě RS:X. Na startu bude 130 mužů a 106 žen ze všech koutů světa včetně našich tří surfařů Karla Lavického, Jan Slívové a Kateřiny Švíkové. Finálové rozjížďky se pojedou v sobotu 28. 9.

projít na článek