Triatlet Čelůstka chce obhájit mistrovské tituly

Teprve nedávno se český triatlonový reprezentant Jan Čelůstka přidal k tréninkovému kempu kouče Jana Řehuly ve španělském Benidormu. Má za sebou pár týdnů se Slováky na Kanárských ostrovech, oblékl dres brněnského Ekol Team a hlásí rostoucí formu. V Čechách chce obhájit tituly a doufá, že mu vyjde i kvalifikace na olympiádu v Riu.

projít na článek

MČR v olympijském triatlonu 2018

Prostředí Brněnské přehrady bylo dne 27. května dějištěm jednoho z vrcholů triatlonové sezóny. Uskutečnil se zde 26. ročník závodu Triatholon Superprestige, který byl v minulosit součástí Evropského poháru. Letos se při něm bojovalo o mistrovské tituly v

projít na článek

Triatlonista Jan Čelůstka 27. v závodě MS v Jižní Koreji

Jihokorejský Tongyeong hostil v sobotu 22.10. předposlední závod seriálu Mistrovství světa v triatlonu. Na start se postavili i dva čeští reprezentanti, Jana Machačová a Jan Čelůstka. Oba shodně závod dokončili ve třetí desítce.

projít na článek

Olympionik Čelůstka je triatlonovým mistrem republiky

Jan Čelůstka a Jitka Šimáková. To jsou jména nových mistrů České republiky v olympijském triatlonu. Rozhodl o tom závod v Račicích, který byl nejen národním šampionátem, ale zároveň druhým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu.

projít na článek

Mistrovské tituly v aquatlonu jsou rozdány

Jablonec nad Nisou hostil již čtvrtý díl Českého poháru v aquatlonu, který byl zároveň mistrovstvím České republiky. A národními šampiony se pod Ještědem za deštivého počasí stali Petra Kuříková a Jakub Powada.

projít na článek

Na Lipně se v neděli bude bojovat o tituly mistrů republiky

V neděli 19. srpna se na Lipně v jižních Čechách koná mistrovství republiky ve sprint triatlonu. Závod je také pátým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu a na startu nebude chybět ani kvarteto českých olympioniků Jan Čelůstka, Přemysl Švarc, Radka

projít na článek