Mistrovství Evropy v Marseille

V týdnu od 8. do 13. května se v Marseille konaly hned dvě mistrovství Evropy – závodily zde třídy Finn a RS:X. V obou jsme měli svého zástupce.

projít na článek

Eurocup v Hyeres skončil

V Hyeres v neděli 30. 4. skončil finálovými jízdami světový pohár olympijských tříd. Jediným českým závodníkem, který ve Francii startoval, byl Ondřej Teplý ve třídě Finn. Bohužel musel závod předčasně ukončit. „Chytly mě záda, byl jsem před světovým pohá

projít na článek

Golf Resort Kaskáda hostí Mistrovství Evropy družstev dorostenců

Mistrovství Evropy družstev dorostenců, Jean-Louis Dupont Trophy patří mezi nejvýznamnější týmová mistrovství Evropy v letošní sezóně. V Golf Resortu Kaskáda v Kuřimi u Brna se tento prestižní šampionát koná od 10. do 14. července a Kaskáda přivítá 16 nej

projít na článek

Olomouc hostí Mistrovství Evropy šampionů.

Nejlepší bowleři Evropy se sjeli do Olomouce. Mistři svých zemí zde odehrají ECC – Mistrovství Evropy šampionů. Celkem 35 hráčů a 33 hráček si to rozdá o tituly evropských mistrů.

projít na článek

Mistrovství Evropy ve windsurfingu

Česká windsurfingová asociace, pořadatel Mistrovství Evropy ve windsurfingu ve třídách Raceboard a Raceboard Youth, přivítá tento týden nejlepší windsurfaře Evropy. Spolupořadatelem významné sportovní akce jsou YC Dyje Břeclav a Český svaz jachtingu.

projít na článek

Na mistrovství Evropy to mladým windsurfařům tentokrát necinklo

Od pondělka 18. dubna se na Sardinii v Cagliari konalo mistrovství Evropy ve třídách Techno 293 a Techno Plus. Na startu bylo celkem 270 závodníků.

projít na článek