Na mistrovství Evropy to mladým windsurfařům tentokrát necinklo

Od pondělka 18. dubna se na Sardinii v Cagliari konalo mistrovství Evropy ve třídách Techno 293 a Techno Plus. Na startu bylo celkem 270 závodníků.

projít na článek

Golf Resort Kaskáda hostí Mistrovství Evropy družstev dorostenců

Mistrovství Evropy družstev dorostenců, Jean-Louis Dupont Trophy patří mezi nejvýznamnější týmová mistrovství Evropy v letošní sezóně. V Golf Resortu Kaskáda v Kuřimi u Brna se tento prestižní šampionát koná od 10. do 14. července a Kaskáda přivítá 16 nej

projít na článek

Olomouc hostí Mistrovství Evropy šampionů.

Nejlepší bowleři Evropy se sjeli do Olomouce. Mistři svých zemí zde odehrají ECC – Mistrovství Evropy šampionů. Celkem 35 hráčů a 33 hráček si to rozdá o tituly evropských mistrů.

projít na článek

Mistrovství Evropy ve windsurfingu

Česká windsurfingová asociace, pořadatel Mistrovství Evropy ve windsurfingu ve třídách Raceboard a Raceboard Youth, přivítá tento týden nejlepší windsurfaře Evropy. Spolupořadatelem významné sportovní akce jsou YC Dyje Břeclav a Český svaz jachtingu.

projít na článek

Mistrovství Evropy v Marseille

V týdnu od 8. do 13. května se v Marseille konaly hned dvě mistrovství Evropy – závodily zde třídy Finn a RS:X. V obou jsme měli svého zástupce.

projít na článek

Čeští trenéři vybrali finální patnáctku pro Euro

Jedenáct bronzových medailistů z loňského mistrovství Evropy v maďarském Székesfehérváru se objevilo v nominaci české reprezentace na mistrovství Evropy v malém fotbalu, které hostí do 9. do 17. června brněnský stadion za Lužánkami.

projít na článek