Množstevní slevy a výhody již od prvního nákupu na SmartMen.cz

V eshopu s českými pánskými košilemi SmartMen a pánskými doplňky Vám dáváme množstevní slevu již na Váš první nákup. Druhou košili získáte se slevou 20 %. Ze třetí košile Vám automaticky slevíme 33 %. Přidáme dárek a poštovné zdarma.

projít na článek

Voňavý dárek ke každému nákupu v eshopu SmartMen.cz

Pytlíček sušené levandule v dárkovém balení přidáváme ke každému nákupu v eshopu nejen s pánskými košilemi domácí značky SmartMen.

projít na článek

Odměna za opakované nákupy v eshopu SmartMen.cz – 5 % zpět na příští objednávky

V rodinné značce pánských košilí SmartMen si vážíme našich zákazníků. Bonusový program s dárky k nákupu a slevami jsme rozšířili o věrnostní program. Na Vaši příští objednávku můžete získat automaticky slevu 5 % z předchozího nákupu.

projít na článek

Dárkové poukázky do eshopu s pánskými košilemi SmartMen.cz

V eshopu s kvalitními pánskými košilemi české výroby značky SmartMen jsme vyslyšeli přání zákazníků, kteří jsou a budou pro nás vždy inspirací ke zlepšování našich služeb. Nově nabízíme k zakoupení Dárkové poukazy na slevu z nákupu.

projít na článek

Výprodej pánských košilí

Specializovaný eshop s pánskými košilemi a kravatami značky SmartMen pravidelně podporuje sezónní výprodej vybraných modelů pánských košil. Slevy jsou koncipovány po vzoru zejména britských obchodů s oblečením jako hromadné nákupy, anglicky Multi Buy Offe

projít na článek

Nový design eshopu s pánskými košilemi SmartMen. Nové logo SmartMen.

Nový eshop s pánskými košilemi SmartMen nabízí pro zákazníka přehlednější vyhledávání košilí a rychlejší odbavení v nákupním košíku. Pánské košile lze nově filtrovat podle velikosti a střihu, barvy, typů látek, typu tkaní látek, tvaru límečku. Kategorie e

projít na článek