Výprodej pánských košilí

Specializovaný eshop s pánskými košilemi a kravatami značky SmartMen pravidelně podporuje sezónní výprodej vybraných modelů pánských košil. Slevy jsou koncipovány po vzoru zejména britských obchodů s oblečením jako hromadné nákupy, anglicky Multi Buy Offer. Zákazník získá nejnižší cenu za jednotlivý výrobek při nákupu více produktů najednou.

projít na článek

Sleva 50 % na pánské košile přímo od výrobce

Český výrobce kvalitních pánských košilí značky SmartMen opět zahajuje nový rok výprodejem dřívějších kolekcí pánských košilí. Společenské pánské košile s dlouhým rukávem ale i volnočasové Casual košile můžete získat se slevou 50 % z původní ceny.

projít na článek

Nejlepší pánské košile do businessu a zaměstnání

Podle čeho se rozhodujete, jakou košili si ráno obléknete? Stojíte před řadou košilí a nevíte, jakou si vybrat? V následujícím článku vám poskytneme dostatek informací k tomu, abyste se moderně, elegantně a profesionálně prezentovali ve vaší košili. Zaměř

projít na článek

Nová kolekce košilí

Výrobce košilí SmartMen představuje novou kolekci společenských košilí. Aktuální kolekce upřednostňuje společenské košile s dlouhým rukávem. V novinkách na SmartMen.cz naleznete bílé, modré a fialové košile do pánských obleků.

projít na článek

Bílá košile vs. Modrá košile – Proč si je kupujeme?

Podívejme se na klady a zápory dvou nejoblíbenějších a nejprodávanějších pánských košilí. Přímý souboj mezi čistě bílou společenskou košilí a modrou pánskou košilí s dlouhým rukávem. Která je praktičtější? Která se víc líbí? Jakou si kupujete raději? Bílá

projít na článek

Jakou kostku na košili?

Pravděpodobně máte v šatníku alespoň jednu kostkovanou košili. Jestliže nosíte obleky a kravaty, pak jsou tyto košile příjemnou alternativou k jednobarevným společenským košilím. Prozkoumejme zblízka nejčastěji užívané kára na pánských košilích.

projít na článek