Jakou kostku na košili?

Pravděpodobně máte v šatníku alespoň jednu kostkovanou košili. Jestliže nosíte obleky a kravaty, pak jsou tyto košile příjemnou alternativou k jednobarevným společenským košilím. Prozkoumejme zblízka nejčastěji užívané kára na pánských košilích.

projít na článek

Nejlepší pánské košile do businessu a zaměstnání

Podle čeho se rozhodujete, jakou košili si ráno obléknete? Stojíte před řadou košilí a nevíte, jakou si vybrat? V následujícím článku vám poskytneme dostatek informací k tomu, abyste se moderně, elegantně a profesionálně prezentovali ve vaší košili. Zaměř

projít na článek

Bílá košile vs. Modrá košile – Proč si je kupujeme?

Podívejme se na klady a zápory dvou nejoblíbenějších a nejprodávanějších pánských košilí. Přímý souboj mezi čistě bílou společenskou košilí a modrou pánskou košilí s dlouhým rukávem. Která je praktičtější? Která se víc líbí? Jakou si kupujete raději? Bílá

projít na článek

Jak sladit pánskou košili s kravatou?

Sladili jsme společenskou košili ne s jedinou kravatou, ale rovnou s několika kravatami. K jedné košili SmartMen tak můžete kombinovat více kravat a obohatit tak Vaše outfity a ušetřit na kravatě nebo košili.

projít na článek

Jakou pánskou kravatu zvolit?

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravatu jako třetí doplňkovou k barvě košile. K modré košili jde žlutá kravata. K proužku košile nejde károvaná kravata a naopak. Moderní slim kravaty do šířky 8 cm.

projít na článek

Jak porušit pravidla oblékání - co si muži mohou dovolit?

Jak úspěšně kombinovat shodné vzory oblečení - proužky a kostky? Jestliže chcete sladit dva shodné vzory, ať již proužek nebo kostku, měli byste vzít v úvahu barvy a velikost těchto vzorů. Kostky na košili a saku vypadají dobře, když jsou různě veliké.

projít na článek