Mochyně peruánská - Physalis peruviana SAZENICE - VYPRODÁNO

MOchyně peruánská Physalis peruviana Užitková rostlina, jednoletá Sazenice zakořeněná v nádobě z letošního výsevu Popis: Bujně rostoucí jednoletá rostlina z čeledi lilkovitých, která se pěstuje kvůli svým jedlým plodům „ třešním” o velikosti 1-2 cm. Výška: až 2 m Mrazuvdornost: není mrazuvzdorná Pěstování: Vyžaduje slunné stanoviště a humózní půdu s dostatkem závlahy.

projít na článek

Mochyně židovská - Physalis alkekengi SAZENICE

MOCHYNĚ ŽIDOVSKÁ Physalis alkekengi Trvalka - léčivka Sazenice zakořeněná v nádobě z výsevu Popis: Nižší vytrvalá bylina s plazivým oddenkem a přímou jednoduchou lodyhou, kvete bílými méně nápadné úbory. Plodem je červená bobule, která je umístěna ve vl

projít na článek

Maliník žlutoplodý SAZENICE - VYPRODÁNO

MALINÍK ŽLUTOPLODÝ Ovocný keř Prostokořenné sazenice Popis: 2x plodící maliník, chuťově je velmi podobný červeným malinám. Plodí od poloviny léta do zámrazu.

projít na článek

Vinná réva skleníková SAZENICE VYPRODÁNO

VINNÁ RÉVA SKLeNÍKOVÁ Dřevina - užitková Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená

projít na článek

Len žlutý - Linum flavum SAZENICE VYPRODÁNO

LEN ŽLUTÝ Linum flavum Trvalka - skalnička Sazenice zakořeněná v nádobě vegetativně množená Popis: Trsnatá trvalka s dřevnatějícím oddenkem, kvete sytě žlutými úbory. Doba květu: VI. - IX. Výška: 30 - 40 cm Mrazuvdornost: plně mrazuvzdorná Pěstování:

projít na článek

Dračík - Penstemon barbatus SAZENICE - VYPRODÁNO

DRAČÍK ČERVENÝ Penstemon barbatus Trvalka - skalnička Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Nenáročná rostlina s jemnými stálezelenými listy a sytě červenými nálevkovitými květy. Doba květu: VII. - VIII. Výška: 30 - 50 cm Mrazuvzdor

projít na článek