Mochyně židovská - Physalis alkekengi SAZENICE

MOCHYNĚ ŽIDOVSKÁ Physalis alkekengi Trvalka - léčivka Sazenice zakořeněná v nádobě z výsevu Popis: Nižší vytrvalá bylina s plazivým oddenkem a přímou jednoduchou lodyhou, kvete bílými méně nápadné úbory. Plodem je červená bobule, která je umístěna ve vláknitém obalu oranžové barvy, pozdním létě připomínají svítící lampiónky. Doba květu: V. - VIII. Výška: 30 - 50 cm Mrazuvzdornost: plně mrazuvzdorná Pěstování: Na stanoviště zcela nenáročná, roste prakticky v každé půdě. Využití: Užívá se při onemocnění ledvin a močových cest.

projít na článek

Mochyně peruánská - Physalis peruviana SAZENICE - VYPRODÁNO

MOchyně peruánská Physalis peruviana Užitková rostlina, jednoletá Sazenice zakořeněná v nádobě z letošního výsevu Popis: Bujně rostoucí jednoletá rostlina z čeledi lilkovitých, která se pěstuje kvůli svým jedlým plodům „ třešním” o velikosti 1-2 cm.

projít na článek

Maliník žlutoplodý SAZENICE - VYPRODÁNO

MALINÍK ŽLUTOPLODÝ Ovocný keř Prostokořenné sazenice Popis: 2x plodící maliník, chuťově je velmi podobný červeným malinám. Plodí od poloviny léta do zámrazu.

projít na článek

Vinná réva skleníková SAZENICE VYPRODÁNO

VINNÁ RÉVA SKLeNÍKOVÁ Dřevina - užitková Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená

projít na článek

Proskurník - Topolovka plnokvětá - Alcea rosea SAZENICE VYPRODÁNO

pROSKURNÍK – TOPOLOVKA plnokvětá, SLEZOVÁ RŮŽE – SMĚS BAREV Alcea rosea Dvouletá – víceletá rostlina Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Výběrová směs barev, sazenice z letošního výsevu Popis: Dvouletá až krátce vytrvalá okrasná rostlina,

projít na článek

Trýzel - Erysimum SAZENICE

TRÝZEL Erysimum Trvalka, skalnička Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Kobercovitě se rozrůstající trvalka, kvete zářivými žluto-oranžovými květy. Doba květu: VI. - VII. Výška: 10 - 20 cm Mrazuvdornost: plně mrazuvzdorná Pěstován

projít na článek