Módní doplněk, bez něhož se neobejdete? Nejde jen o kabelku!

Kvalitní kabelka je nepostradatelným doplňkem každé ženy. Plní funkci praktickou i estetickou, proto jejímu výběru věnujeme mnoho pozornosti. Nezbytným doplňkem je však také peněženka. Její výběr často odbýváme, což je škoda. I ona je praktickým módním doplňkem, jehož design je naší vizitkou. Možná si říkáte, že peněženku v době kreditek vlastně ani nepotřebujete. Opak je pravdou. Vždyť i dnes je občas hotovost potřeba. Navíc v ní lze nosit i jiné věci než peníze. Netušíte, co lze v peněžence všechno nosit a jak ji správně vybrat? Obojí vám prozradíme.

projít na článek

Kam odkládáte svou kabelku?

Kabelka je módní doplněk, který je pro každou ženu nezbytností. Všechny ženy je nosí, málokteré si ale ví rady s tím, kam kabelku při různých příležitostech odložit.

projít na článek

Praktický dárek pro ajťáka nejen k Vánocům? Dejte mu módní doplněk, bez něhož se neobejde!

Nejste technický typ a máte v rodině ajťáka? Čím takovou osobu potěšit, když se v počítačích nevyznáte? Vsaďte na praktický módní doplněk, bez něhož se žádný pracovník IT a počítačový nadšenec neobejde! Pořiďte mu či jí tašku na notebook!

projít na článek

Ideální módní doplněk? Nadčasová kabelka, která nevyjde z módy!

Nedílnou součástí šatníku každé ženy je nepochybně kabelka. Jde o nepostradatelný módní doplněk dolaďující váš outfit a mající i praktickou funkci. Kromě aktuálních trendy kousků je zapotřebí mít nějakou nadčasovou kabelku, která nepodléhá módě. Nevíte,

projít na článek

Pořiďte si kabelku v barvách Vánoc

Neladíte s vánoční atmosférou? Nic si z toho nedělejte. Tento malý problém lze vyřešit velmi snadno. Pořiďte si kabelku v barvách Vánoc, k ní nějaký tematický doplněk a máte po starostech. Jaké barvy jsou pro Vánoce typické a co symbolizují?

projít na článek

Čím překvapit partnerku na Valentýna? Darujte jí originální kabelku!

Svátek svatého Valentýna je skvělou příležitostí k vyznání lásky a věnování milé pozornosti své drahé polovičce. Chcete-li svou milovanou potěšit, překvapte ji originální kabelkou. Ženy tento módní doplněk vždy ocení. Darováním kabelky s nápaditým designe

projít na článek