Praktický dárek pro ajťáka nejen k Vánocům? Dejte mu módní doplněk, bez něhož se neobejde!

Nejste technický typ a máte v rodině ajťáka? Čím takovou osobu potěšit, když se v počítačích nevyznáte? Vsaďte na praktický módní doplněk, bez něhož se žádný pracovník IT a počítačový nadšenec neobejde! Pořiďte mu či jí tašku na notebook!

projít na článek

Praktické a módní – takové jsou městské batohy

Hledáte pohodlný a praktický módní doplněk, který je zároveň módní a stylový? Nebo snad trpíte bolestí zad a pro nošení těžšího obsahu potřebujete jinou alternativu místo kabelky? V tom případě se pro vás hodí dámský městský batoh.

projít na článek

Šperk jako dárek: Jak vybrat ten pravý?

Šperky jsou staré jako lidstvo samo. O jejich existenci se nám dochovala řada nálezů již z dob pravěkých, pouze jejich vzhled a materiál se změnil, účel však zůstává stejný – ozdoba či módní doplněk. Vhodně vybraný šperk může být také vkusný dárek. Na co

projít na článek

Ideální módní doplněk? Nadčasová kabelka, která nevyjde z módy!

Nedílnou součástí šatníku každé ženy je nepochybně kabelka. Jde o nepostradatelný módní doplněk dolaďující váš outfit a mající i praktickou funkci. Kromě aktuálních trendy kousků je zapotřebí mít nějakou nadčasovou kabelku, která nepodléhá módě. Nevíte,

projít na článek

Jaký vybrat vánoční dárek pro tchyni a tchána?

Přemýšlíte nad dárkem pro tchána a tchyni k Vánocům? Trefit se do jejich vkusu nebývá vždy snadné. Pár tipů na skvělý dárek vám s výběrem jistě pomůže.

projít na článek

Parapety jako módní doplněk oken

Na trhu je dnes k dispozici široká nabídka parapetů, které slouží jako vhodné řešení úpravy oken. Především v souvislosti se snahou o co největší úspory energií, se na obytných i komerčních budovách vyměňují zastaralá okna za velice úsporná plastová okna.

projít na článek