Parapety jako módní doplněk oken

Na trhu je dnes k dispozici široká nabídka parapetů, které slouží jako vhodné řešení úpravy oken. Především v souvislosti se snahou o co největší úspory energií, se na obytných i komerčních budovách vyměňují zastaralá okna za velice úsporná plastová okna. Aby jejich použití splnilo požadované nároky, nemohou chybět vhodné parapety, které teprve plastové okno vhodně [] The post Parapety jako módní doplněk oken first appeared on Jarní dekorace.

projít na článek

Ideální módní doplněk? Nadčasová kabelka, která nevyjde z módy!

Nedílnou součástí šatníku každé ženy je nepochybně kabelka. Jde o nepostradatelný módní doplněk dolaďující váš outfit a mající i praktickou funkci. Kromě aktuálních trendy kousků je zapotřebí mít nějakou nadčasovou kabelku, která nepodléhá módě. Nevíte,

projít na článek

Praktický dárek pro ajťáka nejen k Vánocům? Dejte mu módní doplněk, bez něhož se neobejde!

Nejste technický typ a máte v rodině ajťáka? Čím takovou osobu potěšit, když se v počítačích nevyznáte? Vsaďte na praktický módní doplněk, bez něhož se žádný pracovník IT a počítačový nadšenec neobejde! Pořiďte mu či jí tašku na notebook!

projít na článek

Praktické a módní – takové jsou městské batohy

Hledáte pohodlný a praktický módní doplněk, který je zároveň módní a stylový? Nebo snad trpíte bolestí zad a pro nošení těžšího obsahu potřebujete jinou alternativu místo kabelky? V tom případě se pro vás hodí dámský městský batoh.

projít na článek

Kožešinové přívěsky ke kabelkám

Módní doplněk z pravé kožešiny udělá z každé kabelky originální model.

projít na článek

Není okno jako okno. Co ovlivňuje cenu oken?

Ilustrační obrázek, zdroj: pixabay.com Plánujete výměnu oken, a proto jste si nechali udělat kalkulaci ceny? S výslednou částkou ale nejste spokojeni, protože sousedi za výměnu plastových oken zaplatili o třetinu méně? Pozor, cenovou nabídku ovlivňuje řad

projít na článek