Modrá ve všech odstínech. Blankytné kousky jsou nadčasové a hlavně in

Modrá barva má vážně mnoho různých odstínů, nikdy se neomrzí, je nadčasová a možná právě proto je prakticky stále na módním výsluní. Letos to navíc podtrhuje i velký návrat džínoviny.

projít na článek

Modrá skalice na postřik stromů

Postřik ovocných stromů modrou skalicí se používá po mnoho let a je považován za základní prevenci chorob. Síran měďnatý alias modrá skalice se používá jako fungicid, algicid, hubič kořenů a herbicid v zemědělství i v nezemědělském prostředí. Používá se t

projít na článek

Přesun závodu Modrá stuha Bezdreva

Z důvodu nepřízně počasí jsme nuceni přesunout závod Modrá stuha Bezdreva, který se měl uskutečnit o víkendu 14.-15.9.2024. O náhradním termínu vás budeme informovat.

projít na článek

Sedačka s pohyblivými zády modrá (4099)

Cena: 4 490,00 Kč vč. DPH 21 %Sedačka s pohyblivými zády modrá, část za zády se dá překlopit dopředu, aby mohl řidič nebo posádka polostát..

projít na článek

Skromná modrá kráska vykvetla letos předčasně. Funguje jako superantibiotikum a má teď ďábelskou moc

Chrpa polní neboli Centaurea cyanus není jen krásná modrá květina. Tato rostlina pochází z Evropy a pro své léčivé vlastnosti se používá již celá staletí. Je to především bylina, která se v lidovém léčitelství s oblibou používá pro své zdravotní benefity.

projít na článek

Kočka modroočka

Je elegantní, mazlivá, přítulná jako pejsek, a dokonce dokáže i aportovat. Přitom se na vás dívá blankytně modrýma očima schovanýma v hedvábně huňatém kožíšku. Řeč je o kočce ragdoll, což v češtině znamená hadrová panenka. Nebojte se, že by kočka ragdoll

projít na článek