Montáž dvou zahradních laviček a plotu červen 2022

Pro zákazníka do Zvole jsme vyráběli a na místě montovali dvě posezení a dřevěný plot. Jedna lavička kolem stromu včetně ochrany kmene a jedna s malou pergolou a ozdobnou mříží. Obě sezení i plot byly dodány včetně povrchové impregnace.

projít na článek

Montáž pergoly s polykarbonátovou střechou červen 2022

Středně velká pergola vhodná i do menší zahrady s polykarbonátovou střechou pro zákazníka do Klučova. Tato pergola s povrchovou úpravou a dekorativní zadní stěnou, postavená v rohu zahrady bude sloužit k odpočinku a relaxaci celé rodině. Před větrem je po

projít na článek

Montáž zahradního domku Lars červen 2022

Tento domek na nářadí objednáváme u dodavatele jako stavebnici v přírodním provedení. My Vám dřevo naimpregnujeme a natřeme barvou dle Vašeho výběru. Přístřešek připojený k domečku je vhodný třeba na sušení dřeva.

projít na článek

Montáž pergoly bez zastřešení pod vistarii červen 2022

Veliká pergola k terase domu pro popínavou vistarii pro zákaznici do Hostivice. Tato pergola s povrchovou úpravou bude velice pěkně vypadat až poroste pnoucí vistárii a tím částečně i zastíní terasu. Bude se pod ní krásně odpočívat.

projít na článek

Skanzen Rožnov pod Radhoštěm program červen 2017

Červen ve Valašském muzeu Zatímco pro děti je červen posledním a mnohdy hektickým měsícem školy, jeho příznivé počasí dává zelenou i velkým rodinným výletům. Zamířit můžete i do valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, kde si pro vás připravili

projít na článek

Montáž domku na nářadí Malva duben 2022

Zahradní domek na nářadí nemusíte vždy montovat na betonovou dlažbu. Tento jsme montovali na rám ukotvený na zemních vrutech. Výhodou je absence zemních prací a možná montáž ve svahu.

projít na článek