Montáž zahradní chaty NiederSachsen březen 2023

Výhoda dřevostaveb spočívá mimo jiné v tom, že je můžeme stavět téměř v každé roční době. A vyjímkou nebyla ani montáž velké zahradní chaty NiederSachsen nedaleko Kladna

projít na článek

Montáž zahradní chaty Anton březen 2023

Zahradní chata nebo zastřešená pergola ? Dřevostavba Anton má od každého něco - velká ze tří stran krytá terasa je z boku doplněna klasickou chatou s dvoukřídlými dveřmi

projít na článek

Montáž zahradní chaty Skyler, srpen 2022

Montáž zahradní chaty na dosud málo používaném pozemku v zahrádkářské kolonii byla provedena na zemní vruty a prostor pod chatou byl pokryt geotextilií z důvodu možného prorůstání trávy. Chata má velmi pěkný, velký střešní přesah před vchodovými dveřmi.

projít na článek

Montáž zahradní chaty Olaug březen 2022

Velkou zahradní chatu Olaug jsme si postavili přímo u nás v areálu. Jako jedna z mála na trhu disponuje nejen velkou vnitřní místností, ale i sympaticky velkou zastřešenou terasou.

projít na článek

Motáž zahradní chaty Paiva březen 2022

Další velkou zahradní chatu se zastřešenou terasou Paiva uvidíte přímo u nás v areálu Vladeko Tachlovice. Praktická zastřešená terasa a podélný tvar chaty Vám na zahradě umožní využít prostor třeba vedle plotu a sousedovi zahrady.

projít na článek

Montáž zahradní chaty Coventry na svažitém terénu duben 2023

V zahrádkářské kolonii na dosti nerovném terénu jsme pro zákaznici montovali zahradní chatu Coventry na zemní vruty BAYO.S. Na vyrovnání polohy základového roštu jsme u části vrutů jejich výšku museli prodloužit nástavci.

projít na článek