Motáž zahradní chaty Paiva březen 2022

Další velkou zahradní chatu se zastřešenou terasou Paiva uvidíte přímo u nás v areálu Vladeko Tachlovice. Praktická zastřešená terasa a podélný tvar chaty Vám na zahradě umožní využít prostor třeba vedle plotu a sousedovi zahrady.

projít na článek

Montáž zahradní chaty NiederSachsen březen 2023

Výhoda dřevostaveb spočívá mimo jiné v tom, že je můžeme stavět téměř v každé roční době. A vyjímkou nebyla ani montáž velké zahradní chaty NiederSachsen nedaleko Kladna

projít na článek

Montáž zahradní chaty Olaug březen 2022

Velkou zahradní chatu Olaug jsme si postavili přímo u nás v areálu. Jako jedna z mála na trhu disponuje nejen velkou vnitřní místností, ale i sympaticky velkou zastřešenou terasou.

projít na článek

Montáž zahradní chaty Anton březen 2023

Zahradní chata nebo zastřešená pergola ? Dřevostavba Anton má od každého něco - velká ze tří stran krytá terasa je z boku doplněna klasickou chatou s dvoukřídlými dveřmi

projít na článek

Montáž zahradní chaty Skyler, srpen 2022

Montáž zahradní chaty na dosud málo používaném pozemku v zahrádkářské kolonii byla provedena na zemní vruty a prostor pod chatou byl pokryt geotextilií z důvodu možného prorůstání trávy. Chata má velmi pěkný, velký střešní přesah před vchodovými dveřmi.

projít na článek

Montáž proskleného altánu Lory březen 2022

Altán nebo zahradní chata? U prosklenné dřevostavby Lory je trochu problém se dohodnout. Tahle bude sloužit jako zahradní kancelář.

projít na článek