MONTREAL, TO JE HLAVNĚ BRZDĚNÍ A AKCELERACE

Okruh Gillese Villeneuva v Montrealu je zajímavou tratí s mixem dlouhých, rychlých rovinek a pomalých zatáček. Pirelli sem přiveze střední směs P Zero Bílá společně se superměkkými pneumatikami P Zero Červená. Obě směsi mají nízký pracovní rozsah, což by mělo ideálně odpovídat očekávanému kanadskému počasí. Teploty jsou tu obvykle nízké a v minulosti jsme tu zažili i několik mokrých závodů, což znamená, že ke slovu mohou přijít také přechodné pneu Cinturato Zelená a mokré sady Cinturato Modrá.

projít na článek

In the press - Montreal scientists make breakthrough in prostate cancer research

After years of work, a team of researchers in Montreal think they have found a game-changer in treating prostate cancer.

projít na článek

SPUSTILI JSME KONFIGURÁTOR PRO PŘÍMÉ POHONY

Přestavbová sada s pohonem ve výpletu je ideální na jízdu po silnicích, do měst a na kratší vzdálenosti. Kvůli vyšší hmotnosti a umístění v předním nebo zadním kole je nedoporučujeme do terénu.   SADA CITY COMFORT Výkon 500W je vhodný pro nenáročnou c

projít na článek

Firefox 49 se loučí s Hello

Firefox 49 eliminuje Hello, přináší předčítání a jede rychleji bez akcelerace.

projít na článek

Zakázaná morbidní reklama Volvo

Reklama pojmenovaná ABC of death je inspirována horory z let 2012 a 2014 a ukazuje různé způsoby smrti obyvatel jedné nejmenované britské vesničky. Děda, který umře za volantem Volva XC90 by přejel pána venčícího své psy, nebýt automatického brzdění City

projít na článek

F1 se stěhuje na HUNGARORING

Hungaroring je okruh se středně rychlými a pomalými zatáčkami, což má za následek protáčení pneumatik při akceleraci, stejně jako jejich zablokování při brzdění. To je pak příčinou vyšších teplot běhounu pneumatiky.

projít na článek