Motýlí dům Lipno

Objevte svět motýlů Papilonia Lipno. Představte si nejkrásnější motýli světa poletující přímo kolem Vás! Expozice živých tropických motýlů, kde návštěvníci prochází přímo v prostoru mezi poletujícími motýly.

projít na článek

Aquaworld Lipno nad Vltavou

Aquaworld Lipno je centrum nekončících vodních radovánek pro děti i dospělé v těsné blízkosti našeho areálu Landal Marina Lipno. Můžete zde relaxovat nebo aktivně odpočívat za každého počasí na Lipně.

projít na článek

ČEZ kolem Lipna

ČEZ kolem Lipna  18.8.2024  Marina Lipno Vidíme se na startu? V neděli 18. srpna se koná cyklozávod ČEZ Kolem Lipna pro MTB a Gravel, který je vhodný pro dospělé i děti. Startujeme z Mariny Lipno nad Vltavou a cíl závodu je ve Frýdavě. Odtud pojedeme z

projít na článek

Bike Park Lipno

Netradiční zábava s trochou bezpečného adrenalinu Vás čeká v Bikeparku Lipno. Vzrušující a přitom bezpečný sjezd zvládnou děti i začátečníci.

projít na článek

Bežky Lipno Frymburk

Jestliže rádi jezdíte na běžkách, tak Lipno vás z tohoto pohledu určitě nadchne. Na Lipně a ve Frymburku je za vhodných sněhových podmínek připraveno cca 40 km upravovaných běžeckých tratí.

projít na článek

Vodní nádrž Lipno

Vodní nádrž Lipno – největší umělé jezero v České republice, právem nazývané „jihočeské moře“ se nachází v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Se svou délkou 42,5 km a šířkou až 10km je největší vodní plochou v České Republice. Přijeďte se k nám nejen uby

projít na článek