Na grilovačku Spolu v Brně dohlíželo víc ochránců. Pak se spěchalo na hokej

Nejspíš poprvé napřímo mezi lidmi po atentátu na Slovensku se objevil premiér a ministři. Ve čtvrtek pokračovala na Moravském náměstí v Brně jejich společná kampaň do eurovoleb Spolu na grilu. Některé návštěvníky víc než obavy o život trápilo jídlo.

projít na článek

Kluziště v Brně zahajují provoz. Od pátku si lidé zabruslí hned na třech místech

Se začátkem prosince se lidem Brně otevřou možnosti, kam si jít zabruslit. V pátek 1. prosince zprovozní městská společnost Starez ledové plochy v areálu za Lužánkami a ve Vodově ulici. Otevře také kluziště na Moravském náměstí v Brně.

projít na článek

Sous vide bůček ala Dočík

Vepřový bůček na venkovní grilovačku připravený metodou sous vide. Výborný recept!

projít na článek

Pedagogická poema v Brně BYLA!

Děkujeme organizátorům Cyrilometodějského gymnázia a střední odborné školy pedagogické v Brně, že se nezalekli covidové vlny a ve dnech 8. 11. listopadu dokázali do svého zázemí pozvat 21 pedagogických škol, aby se odehrála úžasně zorganizovaná přehlídka

projít na článek

Poctivá pedikúra v Brně

Na samém počátku jsem hledala místo, kde se mi postarají o nožky. Hledala jsem, kam bych se ráda vracela a péče stála za to. A tak se mé hledání přetavilo v myšlenku poctivé pedikúry v Brně.

projít na článek

Proběhla konference ČSHS v Brně

Jedenáctý ročník konference České společnosti pro hmotnostní spektrometrii se uskutečnil ve dnech 19.-21. 6. 2023 v Brně v prostorách Moravského zemského muzea. Konference byla organizována pod záštitou primátorky statutárního města Brna JUDr. Markéty Vaň

projít na článek