Vepřový bůček na venkovní grilovačku připravený metodou sous vide. Výborný recept!
Sous-vide: 1 kuřecí prso z domácího kuřete (i s kůží a přilehlou částí křídla) 1 snítka čerstvého rozmarýnu sůl mletý pepř 1 plátek másla Brambory: 6 brambor 200 ml smetany ke šlehání 1 špetka uzené papriky 1 lžička…
projít na článekPřemýšlíte, co byste uvařili dobrého k obědu. Říkáte si, že už těch zdravých jídel bylo opravdu dost a že byste si jednou mohli dopřát také něco trochu jiného? Co takový pečený bůček? Už se vám sbíhají sliny? Ano, váš lékař by vás asi nepochválil, ale kdy
projít na článek500 g vepřového bůčku 3 lžíce mleté sladké papriky 1 lžíce chilli v prášku 2 lžíce sójové omáčky 2 lžičky česnekové pasty 3 lžíce plnotučné hořčice 2 lžíce soli 1 lžíce mletého pepře Vepřový bůček rozdělíme na menší kusy…
projít na článekMaso nakrájíme na plátky, silné asi 4 cm. Osolíme a opepříme.Marinádu smícháme a všechny přísady spojíme. Zředíme troškou láku z kozích rohů.Maso v marinádě obalíme a necháme co nejdéle uležet, nejméně 2 hodiny.Po odležení lehce obalíme v mouce a opečeme
projít na článek700 g vepřového masa (plec, krkovička, bůček) 1 cibule 1 větší mrkev 1/2 celeru sádlo (nebo olej) 1 lžička kmínu 1 lžíce cukru 5 kuliček nového koření sůl 1/2 l tmavého piva 2 krajíce chleba (může být tvrdý) chléb jako…
projít na článek