Na Lausitzringu se v pondělí roztočí kola Carboniacupu

Carboniacup se přehoupnul do své druhé poloviny sezóny. Lužický okruh, na kterém se pojede 12.8. má i klopené zatáčky, neboť se tam jel i závod IndyCar, ale i technické pasáže, kdy se pojede varianta tratě DTM dlouhá 3,4km závodníky prověří po všech stránkách. Před závodem na Lausitzringu vedou svoje skupiny Nico Dauerer, Martin Hanzl, Michal Vítek a Honza Rieger. Zatím se na závod v Německu přihlásila necelá sedmdesátka vozů.

projít na článek

Úspěšný víkend Carboniacupu u sousedů v Německu

Na Lausitzringu se po ADAC GT meisterschaftu konal již 3. závod Carboniacupu, neboli souboje cestovních, upravených, sériových, či formulových vozů. 82 závodníků překvapilo pořadatele Edera days poměrně mile.

projít na článek

Carboniacup 2021 rozdal předposlední poháry na Lausitzringu

Sezóna Carboniacupu se nachýlila svému konci a o předposlední body se jezdci utkali na Lausitzringu, blízko města Klettwitz. Garantem dne se stala firma ZEKNOVA, která vložila své finanční prostředky a tedy závod nesl její jméno.

projít na článek

Carbonia cup na Lausitzringu

Na Lausitzringu v Německu se odehrála další serie závodů Carboniacupu. Jezdí se zde DTM, ADAC i Champcar. Okruh, který se vyznačuje klopenými zatáčkami ve stylu Indy přebral nyní nový vlastník, a tak doufáme, že pořádáním závodů zde neskončí. Necháme se p

projít na článek

Carboniacup na Lausitzringu naposledy??!!

Německý závodní okruh Lausitzring přivítá opět cestovní, speciální a formulové vozy Carboniacupu.Letos má však tento závod zvláštní příchuť, pojede se zde zřejmě vůbec naposledy, protože nový majitel celého okruhu firma Dekra chce areál závodního okruhu z

projít na článek

Carboniacupu mostecká trať svědčí

Druhý domácí podnik a v pořadí čtvrtý letošní sezony absolvovali účastníci Carboniacupu na Autodromu v Mostě a po plném roštu na Lausitzringu bylo na závod přihlášeno ještě více jezdců, cca 110 závodních vozů z několika zemí, především pak českých jezdců.

projít na článek