Na Praděd vyjede třináct speciálních autobusů

  Praděd je od středy dostupný také pro seniory a osoby se sníženou mobilitou. Speciální autobusy na Praděd budou vypravovány do konce srpna.

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 28.9.2023
projít na článek

Výlet do Holčovic

Pro účastníky letošních Holčovic: odjezd autobusu je v 9.17 z Poruby Vozovny. Ještě ozřejmím info o ceně velká chatka je 150 Kč/noc a malá chatka je 100 Kč za osobu na noc. The post Výlet do Holčovic appeared first on U Dobré naděje.

projít na článek

Velký penis

Někdy jsou pánové, kteří nejsou moc sexuálně výkonní a nebo také moc proporčně obdaření. Kolikrát ale slýchám, že pánové by si moc přáli, aby měli někdy zvětšený penis. Když jsem tohle slyšela, když se o tom bavili dva pánové v autobusu, tak jsem zpozorně

projít na článek

Užijte si nové filmy v Cinema City Ostrava!

Některé filmy stojí za to vidět v kině. S tou spoustou speciálních efektů a působivé hudby se totiž zážitku z kina jen tak nějaká televize nebo počítač nevyrovnají. Sledujte novinky, sbírejte body a bavte se v Cinema City Ostrava!

projít na článek

IKEA FAMILY karta: Lepší ceny i slevy u partnerů

Ponořte se do světa speciálních nabídek, užitečných služeb, zajímavých kurzů a velkých dobrot. S kartou IKEA FAMILY si snadno zútulníte vaše bydlení a ještě si své výhodné nákupy užijete. Čtete dál a zjistěte, jaké benefity a slevy můžete s IKEA FAMILY ka

projít na článek