NA ŠTĚDRÝ DEN V PANENSKÉM TÝNCI

Čas má svůj vlastní způsob, jak nám ukázat, na čem skutečně záleží.. Ano, kam jinam bych na Štědrý den (na symbolické narozeniny židovského krále, syna Panny Marie ) mohla jít, než na silné energetické místo, které posiluje spirituální sílu a uzdravuje duši. Bože, děkuji za všechny Tvé dary a hlavně úkoly, které jsme si na mou cestu životem společně domluvili. Vážím si Tvé důvěry! Pozdravy z Panenského Týnce. Krásné vánoce i vám, milí přátelé, přeje Andy

projít na článek

Jak se obléct na Štědrý den?

Máte už jasno v tom, co si obléknete ke štědrovečerní večeři?

projít na článek

Jak doručujeme objednávky do Vánoc?

Štědrý den se nezadržitelně blíží a Vás jistě zajímá, jak objednat trička nebo mikiny tak, aby byly do 24. prosince u Vás doma.

projít na článek

Soutěž s Českou poštou

Štědrý den každý den, vinšujeme vám! Až do Vánoc nadělíme každý den 3 výhercům 5 000 Kč. Stačí si nechat doručit Balík Do

projít na článek

Co dát blízkým k Vánocům?

Štědrý den se pomalu blíží a vy stále tápete při výběru vánočních dárků? Připravili jsme pro vás několik skvělých tipů na dárky, které vám rozhodování jistě usnadní.

projít na článek

Kdo má svátek na Štědrý den? Adam s Evou!

Některým z nás vychází svátek na 24. prosince. Jejich jmeniny bývají bohužel kvůli Štědrému dni poněkud upozaděny. Jde o Adama a Evu. Pokud jim k svátku popřejete, velmi je tím potěšíte.

projít na článek