Nabídka jídel

Jídlo pro členy klubu a jejich hosty: Velký výběr z mnoha druhů teplých i studených jídel z Klubové kuchyně co hrdlo ráčí za lidové ceny… Stálá nabídka je smažák, řízeček „kuřízek“ i vepřový, hermelín smažený, klobáska, min. jeden druh polévky a čerstvé pekelné palačinky  – dle jednoho našeho milého hosta „nejlepší na světě“. Pití: Pro řidiče a abstinenty točená Kofola, nealkoholické pivo Rohozec klasické nebo výborné ochucené Pomelo , točené alko Rohozec Skalák nebo řezané s tradicí od roku 1850, domácí limonády, různé druhy káviček a ostatní studené i teplé nápoje. Nocleh : Pouze při akcích – možnost ulehnutí kdekoliv či ve hlukově nerušené jeskyni, půjčení molitanových matrací. Nocleh je to sice skromný, zato zpoplatněný pouze úklidem matrace a nepořádku sám po sobě. V současné době jsou však akce pozastaveny z ekonomických důvodů. Nocleh motorky: Unikátní kryté pískovcové parkoviště vedle svého majitele. Poznámka: Kryté ustájení kobyl i jezdců má omezenou kapacitu! Rezervace stylem „kdo dřív přijde, ten dřív leží“  Pro větší skupiny osob lze zajistit téměř jakoukoliv kuchyni včetně rautů formou cateringu – nutno objednat předem!!! Vyhrazujeme si právo na omyl, tiskové a psané chyby, mylně uvedené informace a předem se omlouváme, pokud dojde k nějakému nedorozumění vzhledem k uvedeným informacím Článek Nabídka jídel se nejdříve objevil na Pekelné doly.

projít na článek

Španělské delikatesy na catering a jiné hostiny

Vlastníte restauraci a rádi byste nabídli Vašim hostům možnost pochutnání si na španělských delikatesách? Pak Vás určitě zaujme aktuální nabídka společnosti BMC Brno, která je předním dodavatelem španělských potravin značky Bassta. Tyto potraviny se vyzna

projít na článek

Kuchař / kuchařka

Hlavní náplň práce: svědomitá příprava jídel pro zaměstnance hotelu a firmy-závodní stravování spolupráce s vedoucím kuchařem při sestavování jídelního lístku, iniciativa, nápaditost a využití vlastních zkušeností příprava jídel pro skupinové po

projít na článek

Skupinová nabídka

Dovolujeme si Vás upozornit, že pro skupiny v počtu 8 a více osob, máme připravenou skupinovou nabídku o 8 hlavních chodech, ze které si každý může vybrat. The post Skupinová nabídka appeared first on Maitrea.

projít na článek

Velikonoční nabídka 6.-8.4.

The post Velikonoční nabídka 6.-8.4. appeared first on Klub EX.

projít na článek

Pracovní nabídka

Hledáme pracovníky pro ostrahu pasáže v Praze Stodůlky. Pracovní doba 17 22 hod, mzda 110,- Kč čistého. Vhodné jako přivýdělek po práci. Kontakt sz či email: [email protected] Příspěvek Pracovní nabídka pochází z I.B.S.A. - czech, s.r.o.

projít na článek