Hlavní náplň práce: svědomitá příprava jídel pro zaměstnance hotelu a firmy-závodní stravování spolupráce s vedoucím kuchařem při sestavování jídelního lístku, iniciativa, nápaditost a využití vlastních zkušeností příprava jídel pro skupinové pobyty hotelových hostů a jejich výdej příprava hotelových snídaní a večeří formou rautu – dle potřeby jejich výdej příprava a výpomoc při hotelových akcích (oslavy, svatby, rauty, školení) Požadujeme: vyučení v oboru, praxi min. 2 roky zaučení v oboru, praxi min. 5 let praxe v gastronomii samostatnost flexibilita
Podrobnosti Přijměte naše srdečné pozvání na přednášky: 1. Gabriela Miková, výživové poradenství pro osoby s autismem Téma přednášky: Kuchařka na autismus - Jaké kroky učinit, abychom ulevili a zkvalitnili život dětem s PAS z hledi
Vyšlo nové číslo časopisu Psychoterapie (č. 2, 2022) tematicky zaměřené na psychoanalýzu. Číslo je dostupné online. Svými příspěvky přispěli (Jakub Kuchař, Dagmar Halo, Roman Telerovský, Tomáš Kufa, David Holub, Iva Andrejsová, Martin Babík). Článek Časo
projít na článekTermín: 15. 7. – 22. 7., Blatiny 33 (u Žďáru n. Sázavou). Letní škola hlásí – plno!Hlavní akce sezóny, nadmíru oblíbená letní škola v Blatinách, je v tuto chvíli komplet plná! Hlásit se v tuto chvíli můžete jako náhradníci – obvykle se stane, že někdo
projít na článekVýběr vánočních dárku je každý rok fuška určitě nejen pro mě. Připravila jsem pro vás pár tipů, jak obdarovat vaše blízké ženy. Maminka, kamarádka, kolegyně, sestra určitě některý z tipů ocení. Snažila jsem se i o pár méně všedních kousků. Věřím, že vás z
projít na článekPlýtvání jídlem je problém, který se týká každého z nás. Vyhazujeme prošlé jídlo v našich kuchyních, nedojedené porce v restauracích a jídelnách. Ke ztrátám dochází i v supermarketech, které odstraňují jídlo s blížící se dobou spotřeby nebo s poškozeným o