Kuchař / kuchařka

Hlavní náplň práce: svědomitá příprava jídel pro zaměstnance hotelu a firmy-závodní stravování spolupráce s vedoucím kuchařem při sestavování jídelního lístku, iniciativa, nápaditost a využití vlastních zkušeností příprava jídel pro skupinové pobyty hotelových hostů a jejich výdej příprava hotelových snídaní a večeří formou rautu – dle potřeby jejich výdej příprava a výpomoc při hotelových akcích (oslavy, svatby, rauty, školení) Požadujeme: vyučení v oboru, praxi min. 2 roky zaučení v oboru, praxi min. 5 let praxe v gastronomii samostatnost flexibilita

projít na článek

Kuchařka na autismus, Problémové chování - dvojseminář

Podrobnosti Přijměte naše srdečné pozvání na přednášky: 1. Gabriela Miková, výživové poradenství pro osoby s autismem Téma přednášky: Kuchařka na autismus - Jaké kroky učinit, abychom ulevili a zkvalitnili život dětem s PAS z hledi

projít na článek

Časopis Psychoterapie

Vyšlo nové číslo časopisu Psychoterapie (č. 2, 2022) tematicky zaměřené na psychoanalýzu. Číslo je dostupné online. Svými příspěvky přispěli (Jakub Kuchař, Dagmar Halo, Roman Telerovský, Tomáš Kufa, David Holub, Iva Andrejsová, Martin Babík). Článek Časo

projít na článek

Letní škola 2023 v Blatinách

Termín: 15. 7. – 22. 7., Blatiny 33 (u Žďáru n. Sázavou). Letní škola hlásí – plno!Hlavní akce sezóny, nadmíru oblíbená letní škola v Blatinách, je v tuto chvíli komplet plná! Hlásit se v tuto chvíli můžete jako náhradníci – obvykle se stane, že někdo

projít na článek

10 tipů na dárek pro maminku nebo kamarádku

Výběr vánočních dárku je každý rok fuška určitě nejen pro mě. Připravila jsem pro vás pár tipů, jak obdarovat vaše blízké ženy. Maminka, kamarádka, kolegyně, sestra určitě některý z tipů ocení. Snažila jsem se i o pár méně všedních kousků. Věřím, že vás z

projít na článek

Zachraň jídlo upozorňuje na množství potravinového odpadu

Plýtvání jídlem je problém, který se týká každého z nás. Vyhazujeme prošlé jídlo v našich kuchyních, nedojedené porce v restauracích a jídelnách. Ke ztrátám dochází i v supermarketech, které odstraňují jídlo s blížící se dobou spotřeby nebo s poškozeným o

projít na článek