Nabídka standardizovaných degustací

Orientovat se na trhu s čajem a vybrat si ten nejlepší obchod a ten nejlepší čaj může být někdy takřka neřešitelný rébus. Proto (a protože víme, jak si ve srovnání s konkurencí stojíme) jsme se rozhodli vám váš výběr trochu ulehčit. Počínaje pondělkem 28. 3. jsme se rozhodli vám nabídnout možnost srovnávacích degustací našich čajů s jakýmkoli čajem, který si přinesete. Naším cílem není vám nutit naše čaje. Stejně tak nechceme nijak hrotit vztahy na trhu s čajem. Jde nám čistě o to, abyste si sami vybrali čaj, který bude vám nejlépe vyhovovat. Abyste si mohli sami vybrat, který čaj je pro vás ten pravý a ten nejlepší, degustace bude probíhat podle následujících pravidel: čaje vám připravíme z vhodné vody standardizovaným způsobem (tzv. competition style) vedle sebek čajům se nebudeme nijak vyjadřovat rozhodnutí, který čaj vám více vyhovuje je čistě na váspokud byste si přáli, abychom se k čajům vyjádřili (ovšem i tak zcela obecně a bez hodnocení), musí být degustace pro nás úplně slepá nesmíme vědět nic o vámi přinesených čajích a ani to, který čaj je který v ochutnávcedegustace je zdarma a je zcela nezávazná Stejně tak vám rádi připravíme degustaci pouze z námi nabízených čajů, pokud si nejste jistí, který z nich by vám nejlépe vyhovoval. Pokud byste měli o degustaci zájem, napište nám prosím email, abychom si domluvili termín a mohli se vám tak věnovat na 100%. The post Nabídka standardizovaných degustací appeared first on LongFeng.

projít na článek

Last minute nabídka podzimních kurzů 2023!

Last minute nabídka podzimních kurzů 2023! Výuka prezenční formou nebo online! Obsadte poslední volná místa! Objednejte si kurz ZDE Příspěvek Last minute nabídka podzimních kurzů 2023! pochází z Jazykové kurzy Praha

projít na článek

Zvěřinová nabídka

Rádi bychom Vás pozvali na zvěřinové pokrmy od listopadu do prosince 2023. Prosíme, vytvořte si rezervaci. Těšíme se na Vás. Článek Zvěřinová nabídka se nejdříve objevil na Želivárna Restaurace.

projít na článek

RAKO nabídka práce

The post RAKO nabídka práce appeared first on VOŠ a SPŠE Plzeň.

projít na článek

Nabídka pracovních míst

Dne 1. 8. 2022 byla aktualizována stránka volná místa. Na stránce jsou uvedeny kontakty a přehled pracovních míst, které firma Teaz s.r.o. v současné době nabízí. The post Nabídka pracovních míst first appeared on Teaz s.r.o..

projít na článek

Nabídka pracovního místa

Firma TEAZ s.r.o. hledá pracovníky do pozice specialista pro průmyslové kamerové systémy. Pro podrobné informace volejte na telefonní číslo +420 737 440 414. Přehled všech pracovních míst, které aktuálně firma TEAZ s.r.o. nabízí, máte k dispozici zde. The

projít na článek