Nábytek

Nábytek plní funkci praktickou, estetickou a v neposlední řadě vypovídá o vkusu a stylu majitele. Vytváří příjemnou atmosféru a pohodlí v interiéru. Je potřeba ho vybrat s ohledem na jeho světelné, prostorové i stylové dispozice. Čalouněným nábytkem si zajistíte dostatek pohodlí pro příjemný odpočinek a klid při trávení volného času. To, jestli si vyberete měkký nebo tvrdší materiál sedáků, záleží pouze na vás a vaší individuální představě relaxace. Při zařizování bytů, domů i hotelů vám pomůžeme s výběrem toho správného vybavení. Jak bude vypadat váš budoucí interiér, vám můžeme ukázat v 3D animaci se zaměřením na prostorovou vizualizaci a barevné řešení pokoje.

projít na článek

Nábytek levně? Žádný problém!

Zabydlujete se v novém domě? Stěhujete se do nevybaveného bytu? Nebo jen chcete oživit své stávající bydlení a sháníte proto nový levný nábytek? Máme pro vás tipy, jak nakoupit nábytek levně.

projít na článek

Děti rostou, nábytek dosloužil? Poradíme, kam zajít

Děti rostou jako z vody a všechno jim je malé? Současný nábytek už nestíhá plnit svou funkci? Nebo prostě jen růžová už není v módě? S tím vám snadno poradíme! Postel nebo pohovka ale nemusí chybět jen dětem. Kam zajít pro nový nábytek a jak při nákupu uš

projít na článek

Představujeme profesionála přes nábytek => Möbelix

Hledáte někoho, kdo vám pomůže s výběrem nábytku? Nakoukněte do repertoáru Möbelixu! Kvalitní nábytek, výhodné ceny a usměvaví zaměstnanci. Seznamte se s Möbelix. Co nabízí a jak vypadá aktuální Möbelix leták?

projít na článek

Bydlení levně? 4 tipy, jak ušetřit ve SCONTO Nábytek

Zařizujete nový byt? Nebo jen chcete ten starý obohatit stylovým nábytkem? Moderní kuchyň nebo pohodlné postele ale něco stojí a vy rozhodně nechcete utrácet! Vyzkoušejte SCONTO Nábytek. Přinášíme 4 tipy, jak v obchodě ušetřit.

projít na článek

Tchibo: Víc než jen káva

Tchibo si nás nejdříve získalo svojí skvělou kávou. Potom se o nás rozhodlo starat ještě o něco důsledněji. Dnes na Tchibo e-shopu nakupujeme oblečení, nábytek, sportovní vybavení a ještě mnohem víc.

projít na článek