Nadšenci zahájili novou sezonu na autodromu

Více než 300 motoristických nadšenců přivítalo v sobotu 30. ledna na mosteckém autodromu novou sezonu. Vrtkavá zima po dvoutýdenní sněhové nadílce a silných mrazech nyní spíše připomíná probouzející se jaro. Při sedmistupňové teplotě a holé a suché dráze tak nic nebránilo nedočkavým fandům rychlých kol prohnat svá hýčkaná auta po závodním okruhu.

projít na článek

Truckeři zahájili v Mostě testování na novou sezonu

Na velkém okruhu mosteckého autodromu zahájili sezonu truckeři. K premiérovému dvoudennímu testování tahačů dorazily 6. dubna na sever Čech tři týmy. Vylepšenou techniku si vyzkoušeli Adam Lacko s novým parťákem Jiřím Formanem z Buggyry, německý pilot Joc

projít na článek

Autoshow tradičně zahájí novou sezonu na autodromu

Tradiční akcí The Most AUTOSHOW, v pořadí už pátou, zahájí v neděli 16. dubna mostecký autodrom novou sezonu. Hlavní program od 09:00 do 18:00 hodin tvoří volné jízdy s vlastním vozem po závodní dráze či taxijízdy ve speciálech řízených zkušenými piloty.

projít na článek

Hankook Carboniacup zahájil sezónu 2023 na mosteckém autodromu

Po zimní přestávce si účastníci Panattoni Racing Day v Mostě konaném na Autodromu v Mostě vyzkoušeli novou, nebo jen trochu vylepšenou techniku na prvních závodech Hankook Carboniacupu, tedy závodů na okruzích v kategoriích cestovních aut, sériových cesto

projít na článek

Buggyra zahájila v Mostě testování na okruhovou sezonu 2017

Roudnický tým Buggyra International Racing zahájil ve středu 2. listopadu na mosteckém autodromu testovací program na novou okruhovou sezonu 2017. Do Mostu přijeli se svými speciálními tahači i oba jezdci, Adam Lacko a Jiří Forman.

projít na článek

TÉO PŘIŠEL, VIDĚL A POKAŽDÉ ZVÍTĚZIL!

O víkendu zahájili jezdi Buggyra Academy Aliyyah Koloc a Téo Calvet závodem na francouzském okruhu Charade novou truckovou sezónu. Jak napovídá titulek, úvod předčil i hodně optimistická očekávání.

projít na článek