Nakládaný hermelín je tradiční jídlo, které se zabydlelo v českých restauracích a hlavně pivnicích hned vedle utopence nebo tvarůžkových chlebů. Tento pokrm má mnoho svých příznivců a i to je jeden z důvodů, proč jeho příprava zdomácněla a varianty jeho přípravy se od sebe velice liší. Nakládání sýrů v Čechách má obecně dlouhou historii, ovšem i na tomto poměrně jednoduchém jídle se toho dá hodně zkazit.
- domácí máslová bulka z UncleBaker - 100% hovězí maso z českého chovu se sojovou omáčkou - wasabi majonéza - pak choi - domácí nakládaný zázvor Tohle je docela zážitek. Kombo wasabi, zázvoru a sójovky už znáš jako svoje boty, ale v burgeru? To asi n
projít na článekŘekne-li se sýr, tak se nám většinou vybaví Francie, kteráž to platí za sýrovou velmoc, případně ještě třeba Švýcarsko nebo Řecko a alpské oblasti Rakouska a Itálie a pro našince je zajímavé určitě i Slovensko se svými sýrovými specialitami, které jsou i
Nic nenasere tak, jako když dostanete k smažáku málo tatarky. Nebo když dostanete blbě načepovaný pivo. Nebo pivo v kelímku. Nebo málo naloženej hermelín. Nebo když máte v polévce vlas. Nebo chlup?! Věci by se měli dělat pořádně… Proto jsem se rozhodl po
Velikonoční pomazánky 2023 Tradiční velikonoční pomazánky, které budou chutnat celé rodině Než pomažeš, namaž si Choceň! Vajíčková pomazánka Co potřebujeme? 4 vajíčka 1/2 šálku Choceňského pomazánkového 1/4 šálku nasekané petrželky 2 lžičky dijonské ho
projít na článek