Nakupování v době postcovidové: kamenné obchody pozici neztratily, obliba platby kartou vzrostla

Nákupní chování Čechů zaznamená každý rok řadu změn a letos se jednalo vzhledem k mimořádné situaci o období opravdu výjimečné. Velká část obchodů se přesunula z kamenných provozoven do e-shopů, mnozí si poprvé vyzkoušeli inovativní platební metody nebo nové možnosti doručování zboží. Změnila koronavirová krize nákupní zvyklosti Čechů?

projít na článek

Jak platit přes PayPal: Registrace

Nakupování přes internet je dnes tak samozřejmé jako nakupování v obchodech. Pokud ale nakupujete ze zahraničí, můžete se setkat s trochu nevšedními způsoby platby. Z pochopitelných důvodů je totiž zboží třeba platit předem. Jaký způsob je nejbezpečnější?

projít na článek

Státní svátky: kdy jsou obchody zavřené a kde nakoupíte

Během kterých státních svátků jsou zavřené obchody? A které obchody to vlastně jsou? V našem přehledu všechno snadno najdete. Vysvětlíme, podle jakého klíče se zavřené obchody určují, a poradíme, kde určitě nakoupit můžete.

projít na článek

Tipy z Číny #7

Dnes už kvůli nakupování nemusíte opustit pohodlí domova. Díky AliExpress už nemusíte ani ztrácet čas procházením řady e-shopů. Na AliExpress najdete vše. Nechejte se zlákat čínskými obchody, levným zbožím a dopravou zdarma!

projít na článek

Robot se naučil platby přes GoPay

Robot se naučil platby přes GoPay Po QR platbě a PayPalu se robot naučil GoPay jako další platební metodu. Zákazníci mohou zaplatit kartou a celou řadou dalších způsobů pomocí odkazu na veřejné stránce faktury. Pro využití platební brány potřebujete

projít na článek

Souboj titánů: AliExpress vs. eBay

Pokud jste si oblíbili levné nakupování ze zahraničí, pravděpodobně máte mezi obchody svého favorita. Ale napadlo vás někdy, v čem jsou jeho silné a slabé stránky? Rozhodli jsme se pro vás srovnat AliExpress s eBay!

projít na článek