Napište nám!

Byli jste u nás spokojeni? Chcete se s námi podělit o své zkušenosti? Chcete získat více informací? Neváhejte a napište nám. Vaše názory jsou cennými podněty k neustálému zlepšování našich služeb. Navíc jakákoliv pochvala od spokojeného zákazníka je nejlepší odměnou naší práce.

projít na článek

Darujeme 4 štěňátka

Narozená štěňátka hledají nový domov. Jsou to 2 holky a 2 kluci. Pro zájem napište zprávu. Nevolat!

projít na článek

Potisk velkých balónů

Chcete zviditelnit svoji společnost logem na velkém balónu? Není problém, napište a domluvíme se. Jde to i pro soukromé osoby.

projít na článek

Práce realitního makléře

Práci realitního makléře máte na dosah. Eticky pracovat? V žádané profesi? Vy budovat kvalitní životní styl? V Brněnské realitní kanceláři RE/MAX Pro vše najdete. Přijďte na pohovor ;) Zavolejte: 605777787 Napište mi: [email protected] #domovBrnensk

projít na článek

E-mailová komunikace - základní pravidla

Pravidla e-mailové komunikace s naší ambulancí: 1. Zasláním e-mailu souhlasíte s emailovou komunikací s naší ordinací. 2. Na e-maily reagujeme co nejdříve, u neakutních případů do 7 dnů. (nedostanete-li od nás odpověď, prosíme napište znovu) 3.

projít na článek

Soutěž: Uhodnete, o které vrcholy se jedná?

Pravidelná účastnice onsemi VKV Kateřina Nečasová má talent nejen pro cyklistiku, ale také pro malování. Ve volné chvíli nám, jako již tradičně, namalovala symboly všech vrcholů letošního ročníku. A my jsme se rozhodli k tomu uspořádat soutěž. Uhodnete, k

projít na článek