Napsali o nás: AB Manufaktura Luhačovická dílna plná skvělých nápadů

Děkujeme dámám serveru Zlínsko a Luhačovicko za příjemné povídání, ze kterého vznikl tento článek pro zlin.cz. Skoro se červenáme. Děkujeme za vlídná slova, o to víc nás to zavazuje! Když se sejdou dvě šikovné holky s hlavou plnou nápadů, je hned jasné, že z toho bude něco zajímavého. A protože v Luhačovicích nevyvěrají jenom prameny léčivé, ale také prameny inspirace, vznikla tu AB Manufaktura. A jako Anna, B jako Bára. Společně si otevřely maličkou reklamní agenturu a grafické studio. Původně si myslely, že budou dělat dekorace na svatby a oslavy, namísto toho dnes připravují grafiku a tisky pro řadu firem v regionu, v Čechách, a dokonce i v zahraničí. Celý článek zde .

projít na článek

Napsali o nás v podnikatelském magazínu Profit

Ve druhém čísle podnikatelského magazínu Profit napsali o naši rodinné firmě Velebný & Fam článek. Magazín Profit je k dostání v každém novinovém stánku.

projít na článek

Extra rychlý zápis nápadu. Je lepší mobil nebo diktafon?

Během pár let jsem vyzkoušel mnoho nástrojů a pomůcek na záznam nápadů a poznámek, takzvaných in-boxů. Dnes jich používám několik. Ale jen jeden z nástrojů je super rychlý, mohu jej použít dokonce i za běhu nebo při chůzi. Aktivace a zápis nápadu trvá jen

projít na článek

NAPSALI ONÁS: Jsme nashortlistu vsoutěži Agentura roku vkategorii Nejlepší místo, kde pracovat

The post NAPSALI O NÁS: Jsme na shortlistu v soutěži Agentura roku v kategorii Nejlepší místo, kde pracovat appeared first on Fragile agency.

projít na článek

NAPSALI ONÁS: Jsme Agentura roku v kategorii Nejlepší aktivita pro rozvoj talentů

The post NAPSALI O NÁS: Jsme Agentura roku v kategorii Nejlepší aktivita pro rozvoj talentů appeared first on Fragile agency.

projít na článek

Vítejte v našem obchodě - Hanácká dílna

Vítejte v našem obchodě. HANÁCKÁ DÍLNA to je zakázková výroba všech druhů textilních obalů s přidruženým maloobchodem brašnářské galanterie, technických tkanin, výztuh a vybraných specifických regionálních řemeslných produktů (brašnářství, kovářství, dřev

projít na článek