Náš robobar míchal drinky na studentské akci KyR Grill

Náš robobar jste mohli vidět na studentské akci KyR Grill pořádané studenty ČVUT v rámci studijního programu Kybernetika a robotika. Protože pršelo, akce se uskutečnila v prostorách Testbedu pro Průmysl 4.0. v CIIRC ČVUT. Během pěti hodin namíchal robobar celkem 66 drinků, z nichž jednoznačně nejoblíbenějším byl Tom Collins. Drinky si mohli studenti vybrat a objednat přes tablet a v aplikaci nechyběla ani možnost pro abstinenty. V době největší špičky měl robobar v pořadníku až 15 drinků naráz, obsloužit ale dokázal postupně všechny, kteří o drink měli zájem. Kdo měl odvahu, ten si mohl s robotem, který je v určitých částech plochy plně kolaborativní, doslova potřást rukou. #robobar #testbed

projít na článek

Kupte si VOUCHER na MIX GRILL

Speciální akce pro hosty webu: Původní cena 580 po slevě 380 !!!! 500g MIX GRILL II pro dvě osoby Po uhrazení částky  na účet  Vám zašleme voucher v elektronické podobě. Mix grill Zubajda Mix Grill 380.00 CZK The post Kupte si VOUCHER n

projít na článek

TS/TV Focení + Grill na Sýpce II

TS/TV Focení + Grill na Sýpce II 4 máj – 6 máj 2018 Polni Voderady, Kolín, Czech Republic https://www.facebook.com/events/1948876758710830/

projít na článek

TS/TV Focení + Grill na Sýpce III

5.-7. října 2018, Polni Voderady, Kolín, Czech Republic Více info: https://www.facebook.com/events/2118622601716416/

projít na článek

Ze studentské firmy – firma s dvaceti zaměstnanci? Problém!

Častým problémem hlavně u start-upů a firem, které zakládají absolventi vysokých škol je naprostá absence dovedností a schopností řídit. Vysokoškolská firma Pokud firmu založí 2 až 3 spolužáci- obvykle mají radost z honoráře za první větší zakázku v objem

projít na článek

Cesta do hlubin studia chemie

O podzimních prázdninách, ve dnech 29.-30. 10. 2024, se žák 3. C Michal Tříska zúčastnil tradiční akce Cesta do hlubin studia chemie, kterou pořádá Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy. Ve dvou dnech plných chemie se Michal na přednáškách dozvěděl sp

projít na článek