Nasazení držáku šicí patky - šicí stroj

 Kompletní přehledný návod na nasazení držáku na patky - snap-on system - pro šicí stroje značky Lucznik. Nasazení držáku šicí patky pro šicí stroje značky Lucznik.

projít na článek

Vyšívací patka - šicí stroj

Návod na nasazení a použití průhledné vyšívací patky (patky na saténový steh) - šicí stroje Lucznik. Vyšívací patka pro šicí stroj. Na vyšívání dekorativních stehů, výšivek, monogramů a dále pro přišívání aplikací, výšivek, krajky apod.

projít na článek

Řasící patka - šicí stroj

Kompletní a přehledný návod na nasazení a použití řasící patky pro usnadnění rovnoměrného nařasení materiálu při šití. Řasící patka pro šicí stroje značky Lucznik.

projít na článek

Patka na slepý steh - šicí stroj

Návod na použití patky na slepý steh - šicí stroje Lucznik. Patka na slepý steh pro šicí stroj. Na lemy, záclony, kalhoty, sukně, apod.

projít na článek

Šicí stroje Lucznik Vás okouzlí barvami

Pojďte se vynořit z šedi běžných dnů a oživte svůj domov jedním z těchto barevných šicích strojů Lucznik. Jahodově červený šicí stroj Lucznik Mia, tyrkysově modrý šicí stroj Lucznik Ivonne a žlutý šicí stroj Lucznik Sylvie.

projít na článek

Patka pro overlockový steh - šicí stroj

Návod na použití patky pro overlockový steh - Lucznik šicí stroje. Patka pro overlockový steh pro šicí stroj. Na švy, začištění, nebo viditelné lemy použijte patku pro overlockový steh.

projít na článek