Jelení ragů s bramborovými špalíčky Jedinečná chuť jeleního masa ve spojení s omáčkou z kořenové zeleniny s rybízovou marmeládou, červeným vínem a divokým kořením. S bramborovými ručně válenými špalíčky není divu, že je toto jídlo jedno z nejoblíbenějších v naší nabídce. Složení: jelení maso (30%), bramborové špalíčky (28%) (brambory, pšeničná mouka, pšeničná krupice, vejce, sůl), kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), červené víno, řepkový olej, špek, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), pšeničná mouka, citron, rybízová marmeláda (rybíz, cukr, pektin), cukr, sůl, divoké koření. 1 balení – hmotnost 400 g +- 5% Nutriční hodnoty 100g 400g kcal 148,6 594,4 kJ 622 2488 Tuky 4,6 18,4 nasycené 1,6 6,4 Bílkoviny 8,8 35,2 Sacharidy 17,8 71,2 z toho cukry 12,2 48,8 Sůl 1,3 5,2
Jelení ragů s bramborovými špalíčky Jedinečná chuť jeleního masa ve spojení s omáčkou z kořenové zeleniny s rybízovou marmeládou, červeným vínem a divokým kořením. S bramborovými ručně válenými špalíčky není divu, že je toto jídlo jedno z nejoblíbenějš
projít na článekVepřové s knedlíkem a zelím Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky. Celé to propojuje v
projít na článekVepřové s knedlíkem a zelím Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky. Celé to propojuje v
projít na článekMasové koule s Basmati a rajskou omáčkou Masové koule. Původně z Itálie, ale podmanily si celý svět. Velmi oblíbené ve Státech, ale také ve Skandinávii. Asi tušíte proč, že? Naše koule z hovězího p
projít na článekPodpalovač do přírody - 8 KS Podpalovací špalíčky do přírody. Součástí je vodotěsná taška Nepoužívat v uzavřených prostorách! balení: 8 ks doba hoření cca 8 min. rozměr: 3 x
projít na článek