Vepřové s knedlíkem a zelím Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky. Celé to propojuje výpek z masa. Není to nejlehčí jídlo před sportem, ale náročném dni určitě potěší a zasytí. Složení: vepřová plec (30%), bramborové špalíčky(28%) (brambory, pšeničná mouka, pšeničná krupice, vejce, sůl), zelí kysané (26%)(zelí, voda, sůl, kmín), řepkový olej, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, cukr, česnek, ocet, sůl, kmín, pepř. 1 balení – hmotnost 400 g +- 5% Nutriční hodnoty 100g 400g kcal 139 556 kJ 584 2336 Tuky 4,30 17,2 nasycené 1,4 5,6 Bílkoviny 7,6 30,4 Sacharidy 17,4 69,6 z toho cukry 5,2 20,8 Sůl 1,32 5,28
Vepřové s knedlíkem a zelím Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky. Celé to propojuje v
projít na článekVepřové žebírko s bramborem Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou. Vařené bramborové čtvrtky d
projít na článekVepřové žebírko s bramborem Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou. Vařené bramborové čtvrtky d
projít na článekPikantní kotlík s bulgurem Vepřová kýta a krutí stehenní maso se spojí v jednom jídle s omáčkou s proužky cibule, masitou klobásou, špekem a žampiony. S bulgurem, který je vlastně celozrná nalámaná pšenice tvoří velice výživné jídlo s příjemným šm
projít na článekČočková polévka s kysaným zelím je doslova jídelním punkem. Snoubí v sobě možná na první pohled neskloubitelné ingredience v polévku, která je úplně boží. Pokud máte jisté pochybnosti, jak by se k sobě mohla hodit čočka se zelím, můžu vás ujistit, že je t
projít na článek