Krůtí ragů s fazolemi (2 porce) Popis: Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm. Složení: bílé fazole, krůtí maso (33 %), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), cibule, vepřová klobása (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), uzená slanina (vepřové sádlo), řepkový olej, sůl kamenná, paprika mletá, pepř mletý, kmín. Informace pro alergiky: celer Porce: 2 Výživová hodnota na 100g Energetická hodnota 688,7 kJ / 164 kcal Tuky 8,0 g Nasycené mastné kyseliny 2,0 g Sacharidy 11,5 g Cukry 1,34 g Bílkoviny 11,4 g Sůl 0,9 g
Krůta na slanině (2 porce) Popis: Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Složení: krůtí stehenní maso (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), uzená slan
projít na článekDušená rýže (2 porce) Popis: Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel. Složení: rýže parboiled (97 %), voda, řepkový olej, sůl kamenná. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny Porc
projít na článekVepřové na žampionech (2 porce) Popis: Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Složení: vepřová plec (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), mléko, smetana, žampiony (5 %),
projít na článekČočková polévka (2 porce) Popis: Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. NÁŠ TIP! Doplňte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na dlouhé hodiny. Polévka je vhodn
projít na článekKuře na paprice (2 porce) Popis: Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou. Složení: kuřecí maso stehenní (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti)
projít na článek