Svíčková na smetaně (2 porce) Popis: Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Složení: hovězí maso zadní (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), mléko, smetana, cukr, cibule, máslo, rýžová mouka, kukuřičná mouka, uzená slanina (vepřové sádlo), řepkový olej, sůl kamenná, citronová šťáva, pepř celý, nové koření, bobkový list. Informace pro alergiky: laktóza, celer Porce: 2 Výživová hodnota na 100g Výživová hodnota na 100g Energetická hodnota 495,9 kJ / 118 kcal Tuky 6,40 g Nasycené mastné kyseliny 2,35 g Sacharidy 6,04 g Cukry 3,3 g Bílkoviny 9,20 g Sůl
Svíčková na smetaně (2 porce) Popis: Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Složení: hovězí maso zadní (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso
projít na článekSvíčková je naše národní jídlo, což potvrzuje i nedávno zveřejněná malá anketka, v níž měli uživatelé odpovědět na jednoduchou otázku, které jídlo je podle nich nejvíce české. Na prvním místě se umístilo knedlo-zelo-vepřo, na druhém potom svíčková. Třetí
projít na článekDušená rýže (2 porce) Popis: Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel. Složení: rýže parboiled (97 %), voda, řepkový olej, sůl kamenná. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny Porc
projít na článekSvíčková omáčka by se správně měla nazývat hovězí pečeně na smetaně. Má statut národního pokrmu a obestírá ji tolik tajemství, že leckoho už jen název odradí od vaření. Nejde tedy ani tak o to, zdolat maso a omáčku, ale hlavně překonat sám sebe a pustit s
projít na článekVepřové na žampionech (2 porce) Popis: Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Složení: vepřová plec (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), mléko, smetana, žampiony (5 %),
projít na článek