Návštěvy chráněné dílny

V sobotu 2. května zve chráněná dílna U Dobré naděje k návštěvě, prohlídce či zakoupení našich výrobků, samozřejmě při dodržení režimových opatření. Udělejte si výlet a přijďte nás podpořit. Šili jsme a šijeme stovky roušek, přesto tvoříme i jiné zajímavé věci šité i ze dřeva a máme co nabídnout… Termíny dalších prodejních výstav CHD: 15.–16. května, 12.–14. června, 9.–12. července. The post Návštěvy chráněné dílny appeared first on U Dobré naděje.

projít na článek

Vánoční dárky

Vánoční dárky Vánoce se velmi pomalu blíží a proto Vám přinášíme naši nabídku předmětů , které můžete darovat svým blízkým nejen o Vánocích .Tyto předměty můžete zakoupit ve staniční budově. Hrníčky z chráněné dílny diakonie Kalendář na rok 2024 Ponožky

projít na článek

24.9.2024

ZÁKAZ NÁVŠTĚV ZRUŠENO Vážení rodinní příslušníci a blízcí našich klientů, návštěvy v našem domově jsou opět povoleny. Domov pro seniory Blaník s.r.o.

projít na článek

18.9.2024

ZÁKAZ NÁVŠTĚV Vážení rodinní příslušníci a blízcí našich klientů, z důvodu infekčního onemocnění, jsou návštěvy v našem domově do odvolání zakázány. Děkujeme za pochopení

projít na článek

Představujeme e-shop EVA.cz + aktuální EVA leták

EVA.cz má vše, co potřebujete na jednom místě. Od domácích spotřebičů, drogerie, přes kancelářské potřeby, až po věci na zahradu a do dílny. Zajímá vás, co všechno EVA nabízí? Odpověď + aktuální EVA leták na tento týden najdete uvnitř článku.

projít na článek

Mountfield - seznam poboček a jejich otevírací doby

Že je Mountfield odborníkem přes bazény, zahradní nábytek i nářadí do dílny, to už dávno víte. Kam si ale pro všechny ty skvělé věci a slevy dojít? Přece do některé Mountfield prodejny. Hned vám povíme, kde všude je najdete.

projít na článek