Navštivte Spojené arabské emiráty díky časosběru z Dubaje

Hezký časosběrný snímek z Dubaje, hlavního města stejnojmenného emirátu ve Spojených arabských emirátech. Záběry husté dopravní sítě, za kterou město vděčí britským kolonistům nebo např. nejvyšší budovy světa, Burdž Chalífa, která měří 828 metrů.

projít na článek

Prohlédněte si nejkrásnější místa v Izraeli

Izrael je nádherná země s úžasnou přírodou a spoustou památek. Navštivte známé lokace, jako je Betlém, Jeruzalém, Golgota, Tel Aviv a desítky dalších, díky dnešnímu Ultra HD časosběru.

projít na článek

Podívejte se na zajímavý časosběr z Prahy

Navštivte spoustu známých lokací našeho hlavního města během pár minut díky dnešnímu časosběru, který je navíc ve 4K kvalitě a s pěkným hudebním podkresem. V rubrice Časosběrná videa z Česka pak najdete několik dalších videí z Prahy.

projít na článek

Navštivte jihočeský Písek v tříminutovém časosběru

Velice zdařilý časosběr z historického města Písku. Centrum města je městskou památkovou rezervací a nachází se zde mj. nejstarší most v Česku, Kamenný most z 13. století. Časosběr nám poslal jeho autor, Ondřej M.

projít na článek

Sbírka nejlepších časosběrů Martina Hecka ze střední Evropy

Kolekce časosběrů, které známý autor timelapse videí Martin Heck považuje za to nejlepší, co v roce 2013 pořídil ve střední Evropě. Nacházíme zde záběry měst i přírody, převážně z Jižního Tyrolska (italské Alpy).

projít na článek

Dubai Shopping Festival

Vážení přetele, rádi bychom Vás informovali o nové atraktivní nabídce od letecké společnosti Emirates pro nadcházející Dubai Shopping Festival. Cestujícím nabízíme na zpáteční cestě z Dubaje extra 10 kg zavazadel zdarmav Economy Class. Nabídka se vz

projít na článek